12 септември: Шансове и предизвикателства

Хороскоп

11-09-2013, 19:00

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

9 септември: Марс&Сатурн -доброволни ограничения

11 септември: Перспективи и интереси

Слънце в Дева, Луна в Стрелец

Астрологична картина на деня - 12 септември
Четвъртък ще даде развой на темите и тенденциите от вчерашният ден, много от които вероятно ще породят положителни обрати в досега съществуващите ситуации. Предстои ни ден изпълнен с активен и динамичен социален обмен, новини и нови перспективи. Част от тях вероятно ще породят необходимост от промяна на плановете и намеренията ни. Не бъдете упорити и консервативни! Промяната, дори когато изисква отказ или отстъпление от заявени позиции е за наше добро и цели да синхронизира желаното с възможното.

Днес както и през следващите няколко дни се налага да се освободим от предварителни очаквания, ако желаем да се възползваме максимално от шансовете, които могат да се открият пред нас. Те са свързани преди всичко с приемането и прилагането на неизследвани до момента възможности, при това решително и смело, без колебания и продължителен размисъл.

Луната днес е в първа четвърт, което обикновено ни прави по-раздразнителни и емоционално нестабилни. Постарайте се да не се поддавате на провокации и бъдете по великодушни към околните. Невъздържането поведение може да стане повод за загуба на репутация и авторитет. А и думите изречени днес много бързо могат да се материализират в реалността. Използвайте магията на словото за да я сътворите такава каквато действително желаете.

Работа и бизнес
Денят е подходящ както за установяване на нови делови връзки, така и за използване на вече съществуващите. Убедителните аргументи изложени целенасочено и правдиво ще спечелят лесно поддръжници и съмишленици за вашите планове и проекти. Денят е изключително подходящ за публични изяви, презентации, участие в конференции и рекламни кампании. Не забравяйте да изразите устни благодарности на тези, които ви помагат и подкрепят.

Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за укрепване на дихателните и говорните органи. Ако днес почувствате напрежение или неразположение в тях е желателно да анализирате маниера си на общуване. Вероятно той се нуждае от корекции. Полезно е ако съумеете да прекарате поне няколко часа в мълчание. това ще се отрази благотворно на нервната система и ще ви помогне да възстановите психическите си сили.

В менюто се придържайте към разнообразие. Въздържайте се единствено от консумация на птичи продукти. Кожата ще ви се отблагодари със сияен блясък, ако и позволите да диша по- добре, като отстраните мъртвите клетки.