11 септември: Перспективи и интереси

Хороскоп

10-09-2013, 19:00

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Дева, Луна в Скорпион - Стрелец

Астрологична картина на деня - 11 септември
В сряда ни очаква промяна в астрологичния климат, благодарение на която ще почувстваме позитивен прилив на енергия и най-после ще имаме възможност да заемем активни жизнени позиции. Денят ще бъде богат на преживявания, които по-импулсивните и авантюристично настроени личности могат да превърнат в приключения. Но дори и ежедневните дела и ангажименти лесно могат станат интересни и вълнуващи, стига да си позволим различна гледна точка и изявена готовност да експериментираме.

Приливът на оптимизъм, естествено ще привлече към нас интересни предложения и възможности за придобиване на знания и опит, които ще разширят перспективите и интересите ни. Всичко през днешния ден следва да бъде подчинено на стремежа към повишаване на жизнения стандарт и интелектуалния ни потенциал. Така можем да осъществим успешни срещи, ценни контакти, покупки и придобивки, а също и да планираме обучение, пътувания и дългосрочни цели. Помечтайте си за нещо хубаво, формулирайте и заявете своите желания пред Вселената и те обезателно ще се изпълнят.

Вероятно ще забележите промяна в настроението, представите и усещането си за комфорт и доволство. Причините произтичат от Венера и Меркурий, които смениха место-обиталището си. Венера преминава в недружелюбния за нея знак Скорпион, което може да понижи самочувствието на дамите, но със сигурност ще добави повече страст в междуличностните взаимоотношения. Меркурий във Везни пък, ще пренасочи интересите ни от организацията на работата и бита, към светския живот и партньорските взаимоотношения.

Работа и бизнес
Денят ще ни поднесе подходящи възможности за провеждане на срещи и преговори, оформяне и подписване на документи и споразумения. Въпреки това обаче, следва да бъдем максимално бдителни по отношение на малки подробности и детайли, които биха могли да ни убягнат. Прекалено оптимистичните финансови очаквания също биха могли да ни причинят бъдещи неудобства. Необходимостта от икономии и предпазливост във финансовите вложения ще бъде актуална почти до края на септември.

Здраве, хранене и красота
Постарайте се да запълните деня си с интересни и енергични занимания. Пасивността днес ще блокира енергийните потоци, което може да стане причина за бъдещи здравословни и психични проблеми.

Това е единственият ден в лунния месец, в който храната изгаря без остатък и се превръща в чиста енергия. В организма протичат мощни процеси и гладуването е категорично противопоказно - освен енергиен дисбаланс, може да предизвика и поражения върху костната структура. Преяждането също не е желателно, тъй като тялото ще насочи енергията не към собствената си трансформация, а към усвояването на храната и преработването на шлаките от нея.