10 септември: С мъдростта на интуицията

Слънце в Дева, Луна в Скорпион

Астрологична картина на деня - 10 септември
Вторник ще даде развитие, а в някои случаи и завършеност на събитията и тенденциите възникнали през вчерашният ден. И в двата случая обаче денят ще бъде далеч по-спокоен и ще ни даде възможност да са си отдъхнем от материалните проблеми, физическата преумора и морално-психичното напрежение. Принос за това ще имат някои позитивни обрати и внезапно възникнали възможности в ранните сутрешни часове, които ще ни позволят с лекота да се справим с вчерашните проблеми. Възможността да обмислим и осъзнаем дълбоките причини на съпътстващите ни обстоятелства пък ще ни предостави ценен опит и верен ориентир, особено ако следваме мъдростта на интуицията си.

Луната в Скорпион и днес ще подхранва склонността към драматични вътрешни преживявания, подозрения и обидчивост. Постарайте се да не ги "обгрижвате" с прекалено много внимание. Самосъжалението и огорчението едва ли ще привлекат повече съчувствие, но със сигурност ще натоварят битието ни. Генерирането на толкова много негативизъм, може да остави трайни отпечатъци в реалността и да се превърне във водеща тенденция през следващите дни. Побързайте да се освободите от лошите чувства. Ако проблемите, които ви тревожат касаят между-личностни взаимоотношения и не можете да намерите общ език с някого, отложете разговорите за сряда и четвъртък.

Работа и бизнес
Не си губете времето и използвайте ранните сутрешни часове за дадете позитивен тласък на целите и намеренията си. Това е и времето, в което благодарение на прозорливостта и навременните действия можете да превърнете дефекта в ефект, възползвайки се от чужда помощ и подкрепа за решаването сложни спорни ситуации. В обедните и следобедните часове вече усилията ви няма да бъдат толкова ефективни, а деловите срещи ще се окажат безрезултатни-постигнатите уговорки ще си останат празни обещания.

Здраве, хранене и красота
И днес остава актуална опасността от травми, наранявания и физическо изтощение. Затова пък енергичната ни намеса в събитията вече не е от съществено значение, затова можем да отделим достатъчно време за почивка и възстановяване. За максимален ефект потърсете контакт с водната стихия. Разходка край море, река или езеро, водни процедури и дори продължителен душ ще ви дадат усещане за физически и душевен баланс.
клетките на организма усвояват пълноценно всички полезни вещества съдържащи се в храната и козметичните средства. не бъдете пестеливи,нахранете ги и те ще ви се отблагодарят със здраво и младежко излъчване.