3 септември : Малки летни радости

Слънце в Дева, Луна в Лъв


Луната в Лъв днес ще ни напомни за приятната страна на живота и за онези, за които това е възможно, вторник ще се окаже един радостен и безгрижен ден. За всички останали спокойствието и липсата на конкретни стимули ще осигури малко повече свободно време. То от своя страна ни дава възможност да осъзнаем личните си стремежи и да се посветим на удовлетворяването на амбициите си. Разбира се ще се запази и тенденцията позволяваща ни да привлечем в живота си повече блага, но ще имаме достатъчно възможности да се порадваме на хармонията и красотата му. Уместно е също да направим малко покупки, най-вече подаръци целящи да зарадват някого или да засвидетелстват внимание. Не забравяйте тези, които са ви направили добро или са ви помогнали да постигнете целите и стремежите си.

Денят не предполага активно физическо натоварване и следва да избягваме дейности които го изискват. Още повече че усилията ви могат да останат безрезултатни. Изключение прави почистването - на домът, градината, офиса и  помещения в които рядко поглеждаме и обикновено трупаме вехтории.

Като цяло днес можем да правим каквото си поискаме и най-добре за никъде да не бързаме. Най-важната задача е да съхраним душевното си равновесие и да се опитаме да вкусим доволството от живота. Светския живот и срещите с приятели ще ни помогнат да запазим топли и красиви спомени от този ден.

Работа и бизнес
Спокойната и хармонична атмосфера днес ще ни помогне да се справим лесно с някои от вчерашните проблеми и предизвикателства. Не без чужда помощ, но днес със сигурност можем да разчитаме на нея. Малки финансови постъпления могат да решат проблема с текущите разходи, което със сигурност ще зарадва онези, които изпитват недостиг на финансови средства. Що се отнася до примамливите предложения за инвестиции те се нуждаят от по-детайлно обмисляне. Потърсете съвета на по-възрастни и опитни колеги и сътрудници.

Здраве хранене и красота
Хората страдащи от сърдечни заболявания следва да избягват физическо и емоционално натоварване.Като цяло всички следва да преминем на по-лек режим, тъй като потенциалът на тялото върви към границите на жизнения минимум.Организмът се настройва за нов жизнен цикъл - не го натоварвайте по никакъв начин.
Днес в менюто няма ограничения - може да се консумира всичко, но в умерени количества. Препоръчително е да се консумират повече плодове, ядки и листни зеленчуци.