"Протестна мрежа" води "Операция 100-3-5" срещу правителството

Най-доброто от печата

02-09-2013, 05:52

Снимка:

Протестна мрежа/Фейсбук

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Протестните действия са насрочени за 4 септември

"Сто дни по-късно имаме да ви кажем само 3 неща и ще бъдем 5 пъти повече".

Това се казва в съобщение на "Протестна мрежа" във фейсбук за протестни действия на 4 септември срещу кабинета "Орешарски", наречени "Операция 100-3-5".

"Още на 14 юни заявихме защо правителството на Пламен Орешарски трябва да си ходи - защото обслужва интересите на мафията, а не на българските граждан...и, което е държавен тероризъм.

Орешарски, Станишев, Местан и Сидеров поискаха да им дадем 100 дни, за да покажат какво могат. 100 дни вече минаха - оставете България на мира!", заявяват активните участници в протестите.

"Призоваваме всички български граждани - млади и стари, богати и бедни, от София и от страната, партийни и безпартийни - елате пред Народното събрание на 4 септември в 8:00 часа, за да кажем на управляващите само 3 неща:

* Подайте оставка веднага!

* Нови парламентарни избори преди края на годината! Ново управление от достойни, почтени и компетентни хора! Вие не сте нито едно от трите!

* Операция „Чисти ръце" за премахване на всички връзки между държавното управление и мафията!"

""Протестната мрежа" призовава всички да поканят по 5 свои приятели на площада. Пишете им в интернет, говорете по телефона, почукайте на съседа, поканете колегите, обадете се на родителите си - поканете още 5 човека, за да го чуят от 5 пъти повече хора: #Оставка", пише още в съобщението.