Вижте как да укротите флиртаджия!

Животът

01-09-2013, 14:38

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дами, не бъдете пасивни и не му позволявайте да показва неуважение

Жените не обичат конкуренция – нито в работата, нито в личен план. И дори да няма някоя бивша, която да трови връзката ви, винаги се намират други жени, които да пробват късмета си с вашата половинка. Реално не може да обвинявате само тях, особено ако любимият ви е секси мъж, защото за флирта се изискват двама. В случай, че гаджето ви обича да се закача с други госпожици, имате как да прекъснете флиртаджийските му напъни.

Ето и няколко идеи как да го направите. Ако те не помогнат, минете на крайният вариант – СБОГОМ!

1. Флиртувайте и вие

Понякога единственият начин да покажете на един човек какво ви причинява, е като му го демонстрирате нагледно. Следващия път, когато той започне да се закача с някое момиче пред вас, направете същото, даже с някои от приятелите му. Звучи гадно, но идеята е просто да го провокирате, за да не ви наранява!

2. Изложете го пред другата жена

Можте да приземите вашият непоправим флиртаджия. В случай, че започне да закача друга жена пред вас, отидете при тях и я попитайте какво мисли за стила му. Разкажете някоя случка, например как предната вечер е ползвал еди коя си фраза, за да свали друга мацка и я попитайте, дали и към нея е подходил по същия начин.

Ако сметнете за добре разкрийте и някои други негови трикове да сваля жените, като по този начин ще го изложите. Така той не само ще излезе от полезрението ѝ, но и ще бъде засрамен.

3. Обзаложете се

При следващото ви излизане с него, направете облог. Кажете му, че според вас няма да устои на изкушението да флиртува и поискайте нещо наистина ценно, ако той загуби. Мъжката му гордост веднага ще проговори и той ще се обзаложи, твърдейки, че ще спечели. Ако обаче загуби, бъдете безмилостна и вземете своето. Предизвиквайте го с облози, колкото можете по-често. Току-виж загубите го "излекуват" от флиртаджийската му природа.

4. Не му давайте терен за изява

В случай, че гаджето ви започне да флиртува пред вас, не си мълчете в ъгъла. Включете се в разговора като казвате мнението си по всяка тема. Опитва ли се да убеди сервитьорката, че тренира усилено? Обяснете ѝ, че последният път, в който той е виждал фитнес, е е бил в студентските му години. Тя ще оцени вашата честност. От солидарност може и да ви донесе едно допълнително питие.

5. Изоставете го

За някои може и да изглежда детско, но те не са на вашето място. Ако той флиртува във ваше присъствие, просто станете от масата и си тръгнете. Не казвайте нищо. Самият акт на действие е достатъчно показателен. Хванете си такси и отидете при някоя приятелка. Не се прибирайте у дома, не му вдигайте телефона и не оставайте с него! Когато остане сам в ресторанта ще му дойде акъла в главата и ще разбере, че ако не иска да яде сам, е по-добре да се въздържа.

6. Малко, сладко отмъщение

Всеки път, когато той демонстрира неуважение към вас, флиртувайки с други жени, го наказвайте у дома, под формата на "малки инциденти". Изгорете с ютията любимата му риза. Скъпият му часовник случайно може да падне в тоалетната. А как тази използвана клечка за зъби се е озовала в неговата супа – вие нямате ни най-малка представа! Всеки човек цени комфорта си. Тези "инциденти" бързо ще го отрезвят!

7. Зарежете го

Ако не можете да се справите с поривите му за флирт и те ви докарват нервна криза – зарежете го. Нима искате да прекарате години с мъж, който ви прави нещастна и мизерна? Ако след вашите опити, не сте забелязали промяна, просто не може да го промените. Примирете се с това, но не и със своето нещастие, съветва Тялото.бг