Дами, сгответе на любимия според зодията му

Животът

01-09-2013, 10:16

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Източни ястия за Скорпионите, 5 чинии за Лъва

Често дамите мислят как да впечатлят любимия мъж. Дали със секси бельо, еротичен танц, възбуждащ парфюм или пък с вкусно, ароматно, домашно приготвено ястие? Всяко едно от тези неща би се харесало на партньора ви със сигурност. Но ако искате да го изненадате още по-приятно, сгответе ястие, което отговаря на зодията му. Ето какво ще му се услади:

Овен
Огнена зодия, силни мъже, които имат нужда от питателна храна, за да се заситят. На лютия им нрав пък задължително ще подхождат много екзотични или пикантни подправки. Опитайте да сготвите вкусно печено пиле с много ароматни подправки, гарнирано със задушени зеленчуци. Виното е задължително!

Телец
Телците се отличават с една особена характеристика - огромен апетит! Каквото и да им приготвите, не го правете в малка тенджера, защото той едва ли ще се задоволи само с една порция. А с какво да го изненадате ли? С любимото му месо, сготвено на сочни късчета, приготвено с много масло и свежи подправки.

Близнаци
Хм, какво да правим с тези умни, добри момчета, близнаците? Те са живи, любопитни и непрекъснато искат да опитват нови неща. Така че изненадайте ги с нещо от чуждестранната кухня, например пиле по мексикански или по френски, и се наслаждавайте на реакцията му.

Рак
Представителите на тази зодия обожават храната. Каквото и да им приготвите, стига да е с мерак и вкус, ще им хареса и ще бъдат повече от доволни. Раците обичат да пийват по време на хранене, така че задължително е на масата да има гарафа с вода, кана със сок и разбира се, алкохол за аперитив.

Лъв
Лъвовете обичат елегантни вечери и 5-степенно меню. Задължително е да има салата, приготвена специално за него, основното да е нещо великолепно, а десертът да е подобаващо за финала прелестен. Може да пробвате с подобно меню: 3 вида зелена салата, моцарела с магданоз, крем супа с топено сирене, мариновано агнешко с розмарин, летен портокалов крем.

Дева
Девите са придирчиви и обичат храната, която консумират да е качествена и здравословна. Затова можете да ги впечатлите само с ястие, приготвено с пресни и свежи продукти. За предпочитане са салатите и храните с много зеленчуци. Опитайте с пилешки дробчета с лук и домати, имамбаялдъ или елда със зеленчуци по китайски.

Везни
Типични любители на класическата кухня и изисканите ястия. Не се двоумете, всяка вкусотия от френската кухня ще допадне на Везните.

Скорпион

Скорпионът има интерес към Изтока и затова менюто, което ще измислите за него, трябва задължително да включва ястие от екзотичния Ориент. Изненадайте го с пиле по императорски, със сигурност, ще го оцени високо, особено ако е приготвено с любов.

Стрелец

Нахранете го с пищна вечеря, с изобилие от плодове и сладки десерти и не се притеснявайте, вече сте го спечелила! Стрелците обичат кулинарните пиршества и няма да ви се разсърдят, дори и да ги заболи корема от прекомерно хапване. Те пак ще са доволни.

Козирог

Представителите на тази зодия са прекрасни гастрономи. Те обожават свежите билки в храната, морските дарове, натуралното масло, смесените ястия с месо и много зеленчуци. Но това, което най-много ще им се хареса е един страхотен рибен специалитет.

Водолей

Интелигентни, но и много нестандартни, Водолеите обичат разнообразни стилове в кухнята и са привърженици на изненадите. Впечатлете ги с нещо, което едва ли са опитали, и те ще са на седмото небе от щастие. Може да предложите меню, смесвайки ястия отразлични национални кухни например.

Риби

Рибите обичат прясна храна, свежа, шарена и поднесена с вкус. Ще се зарадват на наистина ярка палитра в чинията си, затова не пестете разнородните продукти, а смело комбинирайте. Помнете обаче, че Рибите не обичат тежка и мазна храна, която се смила трудно, изтъква Аз-жената.бг