Уикендът: Домашна терапия

Слънце в Дева, Луна в Рак

Астрологична картина за 30 август - 1 септември

Почивните дни ще ни предложат съвсем домашни теми, свързани с децата, родителите домът и неговото благоустройство. Куп обещания и задължения към тях ще ни накарат да си изготвим напрегнат график, който ще ни отдалечи от характерното за летните почивни дни ваканционно настроение. Септември обаче чука на вратата, а сега имаме перфектните условия за да организираме както бита, така и деловите си ангажименти през следващите седмици. Особено, ако събитията и обстоятелствата в сутрешните часове на съботния ден ни напомнят за пропуснати задължения и несвършена работа. Откликнете веднага, тъй като следобедът пък ни предлага възможност да осъществим необходимите покупки за дома, а също и да проведем ползотворни разговори касаещи семейни или делови планове.

Не отлагайте нищо важно за неделя, освен същинската почивка. Този ден няма да ни предложи значими събития нито обстоятелства които да налагат активната ни намеса, поради което ни дава възможност наистина да отдъхнем. И да обмислим всички съпътстващи живота ни теми спокойно, за да планираме стъпките си през следващите дни. Ще имаме възможност да намерим оптимални решения за всичко което ни тревожи. А дните в началото на предстоящата седмица са подходящи за приключване на вече започнатото, разплащане на сметки и задължения, обсъждане на дългосрочни планове и укрепване на делои и лични взаимоотношения.

Здраве, хранене и красота
Периодът е подходящ за водолечение и  пречистващи процедури. Лечебното гладуване и разтоварващите диети трудно ще ни се удадат, тъй като Луната в Рак обича и да готви и да си похапва. Но консумацията на повече течности ще съдества на естествените очистителни процеси, протичащи в организма сега.Много ефективни са антицелулитните и лимфодренажните масажи.