30 август : Продуктивен петък

Хороскоп

29-08-2013, 19:15

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Седмицата: Който се учи, той ще сполучи

Слънце в Дева, Луна в Близнаци - Рак

Астрологична картина на деня - 30 август
Последният ден от работната седмица няма да повлияе на деловото настроение и тенденцията дисциплинирано и акуратно да изпълняваме задълженията и отговорностите си. Нещо повече, дори в случай че някои от предварително уговорените ангажименти бъдат отменени, вероятно ще предпочетем да използваме времето си за да организираме по-добре живота си, вместо за почивка и развлечения. Тъй като първата половина на деня може да протече малко хаотично е добре да използваме този момент за да въведем ред в бита си и да избистрим плановете си. Днес както и през предстоящите почивни дни трябва да намерим начин да балансираме между насъщните си битови потребности и нуждата от самоусъвършенстване. Липсата на конкретни поводи и причини за активност в сутрешните часове например, ни позволява да ги посветим на духовното си развитие.

В следобедните и вечерните часове ще се появят и конкретни възможности за напредък в семейното общуване и въпроси касаещи дома и семейството. Планирайте важните разговори за вечерните часове, независимо дали те касаят родители, интимни партньори или делови преговори.

Работа и бизнес
Дори да ви се струва, че сте ангажирани с незначителни или второстепенни дейности не си позволявайте немарливост или нехайство. Проявата на професионализъм и отговорност дори във второстепенни дела със сигурност ще бъде забелязана и поощрена. Възможно е да се наложи да поработим и през почивните дни. Може и да ви се стори несправедливо точно те са подходящи за разширяване и установяване на стабилни делови връзки и укрепване на професионални позиции, така че не отказвайте допълнителни работни ангажименти.

Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за лечебни процедури от всякакво естество, консултацията със специалист може да ви осигури качествена помощ. Проблеми, които в миналото не са се поддавали на диагностика и лечение сега могат да намерят решение. Дори да нямаме конкретни здравословни проблеми е разумно да се погрижим за здравето и тонуса си чрез повече движение, силови упражнения и йога. това ще генерира енергия, от която ще можем да черпим в предстоящите дни на енергиен спад.