Денди: Николета се развилня между футболисти

Пловдив Лайф

28-08-2013, 17:08

Снимка:

signal.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Ексцентричният писател коментира и годишнината от смъртта на принцеса Даяна

Даяна флиртуваше много с медиите и с папараците, така че не разбра как се е овъртолила в една жълта история", каза пред Нова тв ексцентричният писател и бивш „ВИП-брадър" Любомир Милчев - Денди по повод годишнината от смъртта на принцеса Даяна. Той добави, че тя е искала живот на ръба на скандала.

„Ако в миналото подобни драми - като смъртта на херцог Рудолф, са били нещо нормално, то тук попадаме в една история, която бъка от всевъзможни версии като история от филма за агент 007. Сред тях са слухът, че е била бременна, както и странното лице с "Фиат Уно", който се хвали, че притежава много странни снимки на двойката Даяна и Доди", добави Денди.

Този човек е бил първият, който е снимал окървавената Даяна в колата, но твърди, че има и други снимки, а след това го намират обгорен в кола.

„Друго лице пък твърди, че по време на катастрофата в тунела е имало агент на Скотланд Ярд, който с импулсно оръжие е заслепил шофьора. За него пък се твърди, че е употребил алкохол и антидепресанти", каза още Денди.

Около смъртта на принцесата има и други конспиративни теории. Едната е, че тя е станала жертва на бавачката на собствените си синове, която е била любовница на принц Чарлз. Другата е, че едно тайно общество я е принесло в жертва.

„Около тази катастрофа няма неоспорим факт", каза Денди. Според него личността на Даяна е възприемана двояко - от хората с републикански чувства - тя е героинята, която е натрила носа на английската кралска фамилия със своето непокорство.

На въпрос вижда ли прилика между Кейт, съпругата на принц Уилям, и Даяна, Денди отговори, че в кралските фамилии се сменят само белите якички и маншети. „Всичко останало е еднакво", каза той и добави, че Кейт е доста сдържана и приятна.

Относно българските светски драми Денди заяви, че „от Валери Божинов и Алисия се интересуват само хора, които се посипват с големи количества слънчогледови семки".

„Тази дама така се е развилняла между футболистите, че прилича вече на водеща, която се мести от една телевизия в друга. Понеже същата дама не носи малка диадемка със сапфири и диаманти ми е напълно безинтересна. В другия си вариант двойката Валери и Николета не са нито заедно, нито разделени, те са маниакални ексхибиционисти", категоричен бе Денди.

За летните прояви на звездите Денди коментира, че не е ходил по плажове. „Но зърнах някои голи снимки на нам познати звезди и с нечувано разголемени висящи телеса и също така с ореола на порно звезди - Камелия и Мартина Вачкова - гледки, които ме стряскат и в съня ми", каза още Денди.