28 август - С нови впечатления

Хороскоп

28-08-2013, 00:06

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Седмицата: Който се учи, той ще сполучи

Слънце в Дева, Луна в Близнаци

Астролоогична картина на деня - 28 август
Сряда е ден на Меркурий, а Луната в Близнаци днес допълнително ще подчертава неговите принципи. Самият Меркурий е благоразположен от позитивния обмен със Сатурн, Плутон и Юпитер и по този начин ще ни подкрепя по време на пътуванията и общуването и най-вече в интелектуалната работа. Денят е благоприятен за провеждане и участие в образователни инициативи и усъвършенстване на личните качества и практични умения.

Благоприятната астрологична обстановка ще ни позволи днес да снемем товара на напрежението  и да се освободим от тревогите и грижите от последните дни. Не прекарвайте този ден в усамотение. Той ще ни предложи достатъчно интересни преживявания и най- вече нови впечатления свързани с посещение на интересни места и нови запознанства.

Съществен принос в подобряването на астрологичния климат ще има преходът на Марс в Лъв. Там той се чувства достатъчно свободен за да действа с размах и ентусиазъм. Можем да ги използваме за реализацията на идеи и проекти, които свързваме с личната си реализация, а също за заявка и утвърждаване на лични позиции в социалната и професионалната среда, към която принадлежим или се стремим.

Работа и бизнес
Днес можем лесно и бързо да отхвърлим проблеми и въпроси за които до момента не сме намирали решение. Разбира се не без активни действия и пределна концентрация в желаната цел. Възможно е обаче именно целеустремеността да стане повод за сблъсък на интереси и позиции. Затова би било разумно да поддържаме приятелския тон, а в случаи, които не ни касаят пряко, да пазим неутралитет. Празните приказки и сплетните между колеги също могат да отнемат голяма част от времето и енергията ни.

Здраве, хранене и красота
Днес Луната навлиза в последната си четвърт, което обичайно очертава тежък период за здравето, особено при тези, при които то не е съвсем стабилно. Имунитета отслабва, а заедно с него и способностите на организма да се съпротивлява на външни агресори. Възможно е обостряне на хронични и респираторни заболявания.Абсолютно противопоказно е използването на химични козметични средства, бои и стилизиращи продукти. Сложните прически ще имат съвсем кратък живот, но ако подстрижете косата си днес тя ще растне по - здрава и пищна.