Шефът на Българска агенция за инвестиции подаде оставка чрез Фейсбук

Политика

27-08-2013, 17:53

Снимка:

БГНЕС

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

До момента от самата агенция не са съобщавали за готвена смяна

Директорът на Българската агенция за инвестиции Борислав Стефанов днес обяви във Фейсбук профила си, че напуска поста.

"След почти четири години дойде време да напусна Българската агенция за инвестиции. Признавам си, че въпреки първоначалните ми предубеждения към държавните институции, работата в БАИ се оказа най-интересното нещо, което съм вършил досега. Естествено, много от нещата, които исках да направя в агенцията останаха недовършени, но все пак – въпреки кризата – работата на колегите помогна за привличането на няколко нови и важни инвеститори в сферата на автомобилната индустрия и аутсорсинга, както и до разширяването на дейността на фирми в сферата на електротехниката, химията и леката промишленост, които вече бяха инвестирали у нас", пише Борислав Стефанов.

"Успяхме да пуснем първата сериозна рекламна кампания на България във водещи бизнес медии, направихме хубави промоционални и информационни материали. Изобщо, мисля че има с какво да се похвалим за този период Благодаря на всички, които ме подкрепиха и на всички с които имах удоволствието да работим заедно!", продължава той в поста си във фейсбук.

От пресцентъра на ведомството съобщават: "Длъжността изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции се изпълнява от Борислав Стефанов и той не е освободен"