27 август: С търпение и старание

Хороскоп

26-08-2013, 22:32

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Който се учи, той ще сполучи

Слънце в Дева, Луна в Телец . Противоречията все още могат да ескалират напрежението в съдебни спорове и гръмки скандали, а там където са засегнати публични интереси, небивалици и тайни-широка медийна подкрепа.

Астрологична картина на деня - 27 август
Вторник ще премине малко по-спокойно, давайки ни възможност да поставим финал на напрегнатите ситуации, възникнали в предходните дни. Както и вчера ще ни вълнуват най-вече слабите места в деловите и личните партньорства, иницииращи конфликти, породени от възмущение и обида в отговор на безпринципност и липса на справедливост във взаимоотношенията. Противоречията все още могат да ескалират напрежението в съдебни спорове и гръмки скандали, а там където са засегнати публични интереси, небивалици и тайни-широка медийна подкрепа.

Тъй като Луната  ще бъде без курс през целия ден, деловите срещи и конкретните усилия, целящи видим напредък, вероятно ще останат безрезултатни. Пак по тази причина темите, касаещи финансови неуредици и претенции, едва ли ще намерят решение, но пък все още ще бъдат повод за конфликти. Затова устройството на дома и обучението са най-подходящите занимания днес. Получените нови знания ще ни дадат възможност да подхраним личния си статус, а в последствие могат да привлекат уважението на околните и материални блага.

Работа и бизнес
Неумението или нежеланието да се съгласуват позиции с колеги и партньори днес могат да станат причина за кадрови промени и разпад на делови партньорства. В случай, че не сте притиснати от обстоятелствата, разумно е да се оттеглите от активно взаимодействие с околните и да поработите в усамотение, например върху нещо изискващо търпение и старание.

Здраве, хранене и красота
Текущите обстоятелства могат да породят психологически спад, който можем да компенсираме с повече почивка. Денят е подходящ за пречистващи процедури - най-вече на кръвта. Това ще ви гарантира сияйна кожа и здрава коса, както и намаляване на риска от натрупване на излишни килограми, появата на отоци и целулит. Консумирайте повече плодови и зеленчукови сокове за да подхраните организма си с витамини. Ако обезцветявате косата си то днес процеса ще протича при минимум вреда върху структурата и целостта на косъма. Периодът обаче не е подходящ за кардинална промяна на прическата.