Аз съм Бареков, кой не е чувал за мен? А кои са Кънев и Сандов?

Политика

22-08-2013, 12:34

Снимка:

TV7

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Какво точно работят господата Панчугов, Кънев и Сандов, пита журналистът

Николай Бареков нападна лидерите на Реформаторския блок, които не го припознаха за бъдещ партньор на политическата сцена.

"Прочетох с интерес, че момчетата от Реформаторския блок "не ме разпознават като партньор". От великодушие онзи ден казах по една добра дума за никому неизвестните Радан Кънев, Христо Панчугов, Борислав Сандов и сие", написа в блога си журналистът, който смята да се впусне сериозно в политиката.

"Знам, че Кунева, Трайков, Костов и Касим  Дал са сред политиците, ограбили през годините на прехода българския народ. За Кунева знам, че е бивша номенклатура. Поне знам нещо, но не знам какво точно работят господата Панчугов, Кънев и Сандов, и с какви  пари си финансират проекта. Дори не знам какво работят, за да се издържат - за разлика от тях аз съм Бареков  и почти всеки българин ме познава.

Що се отнася  до биографиите - когато през 97-ма като лидер на студентите в Пловдив, заедно с ВМРО  и Славчо Атанасов, и младежкото СДС, на което бях член, сваляхме Жан Виденов, вие Панчуговци  и Къневци  къде бяхте?", завършва с въпрос Бареков.