Фънки ще журира Музикална академия

Булевард

21-08-2013, 14:28

Снимка:

VIP Brother

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Део, Иван и Андрей ще водят музикалното шоу на TV7

Второто издание на X Factor ще има своята конкуренция в ефира. Това ще бъде "Музикална академия" по TV7, като шоуто е авторски проект зад който седят Иван и Андрей.

Вече започна да се повдига завесата за част от лицата на риалитото, което ще противопоставя таланти и утвърдени имена на музикалната сцена.

Атрактивният музикант Димитър Ковачев - Фънки ще бъде част от журито, а водещи ще бъдат Иван, Андрей и Део. В студиото пък в ролята на бенд ще се изявяват Акага.

Музикален продуцент на шоуто е лейбълът Монте Мюзик, в който са Михаела Филева, VenZy, Графа, Били Хлапето, Акага и др. Целият екип на музикалната компания, включително Влади Ампов-Графа ще гарантират качествената селекция на изпълненията и силното музикално шоу.

Пилотното за България и света издание на най-новия музикален риалити формат ще стартира през септември по TV7. Дали опитът е по-важен от таланта, сценичното представяне от изпълнението и кой наистина може да пее – това ще са въпросите, на които в продължение на 12 изпълнени с много емоции и музика седмици ще търсят отговора в Музикална академия.

Към момента за участниците се знае само, че ще бъдат представители на три поколения български изпълнители – легендите на нашата сцена, звездите от днешния ден и младите амбиции, които искат тепърва да си спечелят признание и слава. Голямата награда в шоуто е 100 000 лв.