Първи официални снимки на кралското бебе

Животът

20-08-2013, 14:12

Снимка:

БГНЕС

Автор:

starazagora.utre.bg

Всичко от Автора

Принц Уилям и съпругата му Кейт разпространиха първите официални снимки на сина си принц Джордж, които в разрез с традицията, бяха направени от дядото по майчина линия Майкъл Мидълтън

Кралското бебе спи на снимките, увито в бяла пелена като тази при изписването си от болницата, съобщава АФП, цитирана от БГНЕС. Майка му Кейт е с рокля в цвят бордо с разпусната коса. Принц Уилям е с джинси и риза, а снимките са направени в градината на семейство Мидълтън в Бъкълбери, Бъркшир. На двете снимки двойката е усмихната и спокойна. На едната от майката, бащата и детето са придружени от две кучета - кокера им Лупо и голдън ретривъра на семейство Мидълтън Тили.
Фактът, че снимките са направени от бащата на Кейт Мидълтън, е новост. Бъкингам досега викаше професионалисти за първите снимки на новородени в кралското семейство. Директорът на фотоотдела в Press Association, която разпространи снимките Мартин Кийн каза, че всеки фотограф би бил доволен да ги е снимал, но според наблюдатели- те били преекспонирани.