Бойко Борисов: Тези да си отидат, защото са пагубни за държавата

Мисия Добрич

20-08-2013, 09:57

Снимка:

DOBRICHUTRE.bg

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Обиколката му в Добричка област може да бъде определена и като предизборна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна изненадващо в Добрич снощи. Той потвърди оповестеното преди това искане за оставка на строителния министър Десислава Терзиева и намесата на прокуратурата по повод трагичния инцидент, при който загинаха двама души преди откриване на пътен възел Яна по магистрала „Хемус". „По-бързо трябва да си отидат тези, защото са пагубни за държавата", каза Борисов. „Предупредих ги, че ще направят беля, ще загинат хора, и това се случи .Четири дни подред повтарям да пуснат съоръжението, те се гавреха и ето какво стана. Ако бях на мястото на Орешарски, десет пъти да бях дошъл на Яна и да съм го пуснал още миналата седмица" каза Борисов, цитиран от радио "Добруджа".
Председателят на ПП ГЕРБ призна, че обиколката му в Добричка област може да бъде определена и като предизборна. На срещата с актива присъстваха двамата народни представители от ГЕРБ Румен Иванов и Желязко Желязков.
Бойко Борисов се срещна и с местната структура на ГЕРБ в Добрич. Водният цикъл е важен за нас и искаме той да се изгради изтъкна Борисов.
Той подчерта, че ще се търси и съдействието на специалисти от ранга на Томислав Дончев, Лиляна Павлова. Кметът на Добрич Детелина Николова е запознала Борисов с хода на дейностите. Председателят на партията заяви намерение тези дни да посети и района на Тервел, където по думите му от 30 години не са строени пътища.
Борисов даде висока оценка на местната организация и изрази задоволство от факта, че на последните избори ГЕРБ се е представила много успешно както в град Добрич, така и в областта. „Имаме много добър кмет и се надяваме да продължим добре и занапред", каза Борисов.