Калина Крумова влиза във ВИП Брадър

Булевард

18-08-2013, 15:49

Снимка:

facebook

Автор:

bulgariautre

Всичко от Автора

Бившата бургаска депутатка от „Атака“ –Калина Крумова, ще се включи в новото издание на "ВИП Брадър". Освен нея е поканена и социоложката Мира Радева.

Най-вероятно те са се съгласили да влязат в къщата и денонощно да бъдат наблюдавани от зрителите.

Едно е сигурно - те ще вдигнат нивото на риалити шоуто, тъй като са умни и забавни личности. В същото време ще получат и добър хонорар за участието си. Говори се за суми от 40 000-50 000 лева.

На известните личности, които влизат в шоуто, се плащат добри пари. За всеки обаче, сумата е различна . За сумата, написана в договора знаят само продуцента на шоуто и конкретния участник.

Никой от участниците не коментира сумата, която ще получи, тъй като има сериозни глоби за това, сред които е и неизплащане на сумата. Затова всички мълчат.

Владо Береану например обяснил, че му е предложена по-ниска цена от 40 000 лв., но той пак отказал.

В поредния сезон на риалитито продуцентът Нико Тупарев и компанията му "Олд скул" ще се опитат да доведат известна световна личност, както беше и миналата година. Тогава за 3 дни в къщата влезе Памела Андерсън, сега искат да поканят Чък Норис или Антонио Бандерас.

Сред другите участници, уговаряни за риалитито, се споменават имената на Сашка Васева, Поли Генова и Александър Сано, който обаче отрече да влиза в къщата.