Четирима се удавиха за денонощие

Крими

18-08-2013, 15:25

Снимка:

news.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Само за денонощие морето взе 3 жертви

Млада жена бе спасена на къмпинг Черноморец

Четири нови жертви взе морето за последното денонощие, съобщиха от полицията.

Първият инцидент станал около 16,20 часа вчера на охранявания плаж в Царево на къмпинг "Нестинарка". Установено е, че това е 21-годишен американския турист. Младежът пристигнал в България на 8 август. Трупът е открит и изваден от водата около 18,30 ч. Откаран е  за аутопсия в МБАЛ – Бургас.

39-годишен немски турист се удави на Централен северен плаж в Приморско. Около 18,25 часа вчера в Районно управление "Полиция" в града е получено съобщение за давещ се мъж на ивицата. Летовникът пристигнал в България на 10 август, като организиран турист и се настанил в хотел "Перла бийч" в курорта.

По данни на очевидци туристът потънал във водата и спасителите въпреки предприетите издирвателни действия не могли да го открият. Трупът на мъжа е забелязан около 14,30 ч. днес, като в момента служители от Регионално гранично управдление – Царево се опитват да го извадят от морето. Работата по случая продължава.

Около 7 часа тази сутрин  е получено съобщение за удавен мъж на южен плаж до панорамния път в Несебър. Смъртта на 44-годишен мъж от Сливен е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ в Несебър, като трупа е откаран за аутопсия в МБАЛ – Бургас.

Само три часа по-късно е възникнал пореден инцидент с летовници на плажа. Това станало около 10 часа  на плажа на к-г "Черноморец", при който от водата е извадена млада жена. Тя е реанимирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ, като при свестяването си обяснила, че е влязла в морето със свой приятел. Час по-късно от водата е извадено тялото на 25-годишен мъж от Ловеч, който почивал на морето. Трупът е откаран за аутопсия в МБАЛ – Бургас.

Както Burgasutre писа вчера морето погълна трима. 57-годишен турист от Видин се удави на неохраняема зона на Попския плаж в Царево. 22-годишен намери смъртта си на Централния северен плаж в Приморско, а възрастен мъж се удави в Бургас.

Във връзка с трупа на мъж на видима възраст 60 години, изваден от водата на Северния бургаски плаж около около 6 часа вчера е установена самоличността на удавника. Това е 75-годишен жител на комплекс "Зорница" с инициали И.С. Той дошъл на плажа за да прави слънчеви бани, влязъл в морето и вероятно поради "мъртвото вълнение" се удавил.