Най-добрите филми на 2013-та

Животът

17-08-2013, 18:51

Снимка:

radiobravo.com, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Зрителите ги очакват и гледат с нетърпение

Тук сме събрали няколко от най-очакваните и добри филми за 2013 година не според филмовата критика и оценките им в интернет, а според това колко пари са направили и дали масовата публика ги очаква с нетърпение или не, пише naidobar.com. Доста от филмчетата, които ще видите тук, са сравнително леки и без кой знае какви дълбоки послания или неща от този тип.

1. Железният човек 3 Iron Man 3 – това е най-очакваният филм на годината. Трета серия на железния човек е най-силната и разтърсваща до момента.

2. Великият Гетсби The Great Gatsby – това може би ще е единственото стойностно предложение в класацията ни, според изискванията на критиците.

3. Продължаваме с култовата комедия Последният Ергенски Запой част 3 – Hangover part 3. Няма начин да сте заинтересовани от тази класация и да не сте гледали предните две части на тази невероятно смешна комедия. Този път ергените са отново в Лас Вегас и се очаква да го сринат със земята…

4. Джи Ай Джо – G.I.Joe Retaliation – Новият Джи Ай Джо беше още един от най-очакваните филми. Участват Скалата Дуейн Джонсън, Брус Уилис и Чанинг Татум, който умира в началото на филма без много обяснения :)

5. Olympus Has Fallen е още един пълен с имена филм. Ако си падате по терористи, които отвличат “нашия” американски президент и похищават Белия дом, то филмът е за вас. Джерард Бътлър, Морган Фрийман и Аарон Екхарт подсигуряват актьорската игра в този филм.

6. Гангстерски отдел – Gnagster Squad – е следващия филм пълен с големи имена. Ако харесвате гангстерски филми и преследване от ФБР през края на 40те и началото на 50те години на 20-ти век, то филмчето е за вас. Шон Пен, Райън Гослинг и Ема Стоун са сред водещите имена тук.

7. Забвение или Oblivion и двете думи не са толкова използвани в българския и английския език. Планетата е опустушена, а Том Крус се бори с … не знаем с какво точно се бори до самия край на филма.

8. Мъж от стомана – или както аз си го наричам Супермен Man Of Steel е следващото голямо заглавие тази година. Нов прочит на добре познатата история, нови актьори и режисьори, разбира се както е тенденцията последните години, много по-мрачен реалистично изглеждащ от страна на декори и костюми и т.н.

9. Игри на Глада 2 – The Hunger Games: Catching Fire – Ако сте чели книгата, може би останахте малко разочаровани от първият епизод, но лично аз толкова много харесвам Дженифър Лоурънс, че ще гледам и тази серия на кино.

10. Болка и Печалба – отново както в повечето екшъни през 2013 виждаме Скалата в главната роля. Партнират му Марк Уолбърг и Ребел Уилсън. Филмът се разказва за трима бодибилдъри, които влизат в схема с отвличане и изнудване. Разбира се всичко се обърква много сериозно.

11. Бързи и яростни 6 – съжалявам, но да направиш филм с 6-та серия си звучи като шега. Като фен на Скалата ще гледам и този екшън и отново няма да очаквам кой знае колко смисъл вътре. Колите стават все по-малко и изстреляните куршуми – все повече с всяка изминала серия на филма.

12. Тор – богът на гръмотевиците 2 Тъмният Свят – Thor: The Dark World е още едно заглавие, което отново ще се радвам да видя на екран. Разбира се супер героите създадени по комикси са ми слабост и ако не ги харесвате в никакъв случай не ви препоръчвам този филм, но ако сте маниак на тема комикси и супергерои като мен, то тогава няма как да пропуснете този филм.

Това са най-добрите филми за 2013 година, но отново ви казвам, че критериите не са киноматографските качества и сюжета на филмите, а по-скоро очакванията на нас феновете и нетърпението, с което масовата публика очаква дадения филм.