15 август: Шансове и приключения

Хороскоп

15-08-2013, 00:31

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Лъв, Луна в Стрелец

Астрологична картина за 15-16 август

Подчертаното влияние на два от най-щастливите зодиакални знака Лъв и Стрелец, ще остави ярки летни спомени от четвъртък и петък. Това са знаци свързани с радостта, успехите, шансовете и приключенията, затова не се колебайте ако съдбата ви ги предложи. А тя ще ни зарадва още с запомнящи се преживявания, пътувания, срещи и придобивки.
Четвъртък ще премине ентусиазирано и оптимистично давайки ни изненадващи възможности да отхвърлим товара на доскорошни проблеми, финансови, делови и емоционални трудности. благодарение на всеобщото благоразположение лесно ще забравим също обидите и разочарованията в междуличностните взаимоотношения, което ще ни позволи пълноценен социален обмен. Той пък от своя страна би да ни зарадва с интересни запознанства и вълнуващи разговори, някои от които имат потенциала да променят и разширят представата ни за света и събудят у нас любопитство и нови интереси.

В петък тези благоприятни тенденции ще продължат и ще се обогатят с хармоничен обмен между половете, който ще ни заразва с взаимност и разбиране в личните взаимоотношения. Използвайте този ден за да ги хармонизирате и да изгладите всички противоречия с любимия човек. Добра причина за това могат да бъдат кратките пътувания или споделеното удоволствие от необичайни за вас занимания. Изненадайте половинката си и и предложете да направите заедно нещо което досега не сте правили.Ефекта е гарантиран.

И в двата дни темите за пътуванията и образованието ще бъдат много популярни и мнозина вероятно ще размишляват относно бъдещи пътушествия и желано обучение. Сега е момента да проучите всички възможности и нищо чудно бързо да откриете най-подходящата за вас.

Работа и бизнес
Периодът е благоприятен за обновяване на офис техниката-телефони, компютри, софтуер и автоматизирани системи за производство и комуникация. На успех и обещаващи шансове ще се радват интернет медиите и онлайн търговията, както и всякакви дейности целящи постигането на максимална публичност. В деловия живот, случайни или неформални срещи могат да дадат нов тласък на намеренията ни както и буквално да ни обзаведат с куп гениални идеи. Вероятността някоя от тях да се окаже златното ключ към успеха е значителна, така че не отхвърляйте нито едно предложение, преди да сте го проучили щателно. Най-вече  нестандартните и авантюристичните.

Здраве, хранене и красота
Периода предполага максимална активност, която да даде позитивно направление на мощния прилив на енергия през тези дни. Бездействието може сериозно да застраши здравето ви, а и потенциал няма да ни липсва,така че не си позволявайте дълги почивки пред телевизора дори да сте в отпуск. Туристически поход или участие в отборни игри например, ще ви подари не само здраве но и радостни вълнения.

В менюто е подходящо да преминем на по-лек хранителен режим, но без да си позволяваме да гладуваме. Диетите все още имат по-скоро обратен ефект върху тялото и ще бъдат тежко изпитание за психиката.