Touch Down пускат песен в памет на Niks (ВИДЕО)

БГ Музика

14-08-2013, 11:55

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Почина рапърът Niks

Рапърът Niks издъхнал в ръцете на Мишо Шамара

Изпълнителят щеше да навърши днес 24 години

Музикантите от хип-хоп групата Touch Down - Здравко "3-ко" и Данеца пускат новата си песен "Номер 1". Парчето е посветено на техния приятел и трети член на групата Niks, който днес щеше да навърши 24 години.

Песента е записана заедно с рапъра Davidoff. Проектът, над който четиримата изпълнители работят повече от пет месеца, е завършен малко преди Никс да почине внезапно вследствие на вроден порок на сърцето, в студиото докато довършват песента и видеото.      

Двамата братя-близнаци Здравко и Данеца споделят: "Бяхме тотално объркани и смазани от това, което се случи. Ние бяхме едно цяло. Не знаехме как да постъпим с песента и видеото, след като Никс си отиде. Бихме искали това видео да достигне до всички, които познаваха и обичаха Niks, за да го запомнят такъв, какъвто той наистина беше – супер забавен, остроумен, купонджия и невероятно добър в лириката си. Един от най-харизматичните хора, които някога сме познавали. Затова решихме да пуснем песента на рождения му ден. Неговите песни са неговата душа. За нас той е номер едно."