14 август: С нова гледна точка

Хороскоп

13-08-2013, 17:44

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Лъв, Луна в Скорпион

Сряда е ден на Меркурий, а днес той е особено предразположен да предлага услугите на изобретателната си природа. Вчерашните тенденции ще продължат да се развиват и днес, но благодарение на стимулиращия обмен между Меркурий и Уран, в тях ще настъпят някои позитивни изменения. Те могат да ни помогнат да решим сложни и критични ситуации или да стимулират интелектуални и творчески процеси с уникални идеи и хрумвания. Що се отнася до кратките отпускарски пътувания те не само ще надминат очакванията ни, но и ще ни предложат шанс за контакти и преживявания с интересни личности и скъпи приятели.

Днес ще разполагаме с достатъчно физически и психични запаси за да посрещнем предизвикателствата на първата лунна четвърт. Те обикновено са свързани с необходимостта от преразглеждане на досегашните линия на поведение, цели и очаквания. Ще можем успешно да установим и отстраним слабите места в живота си, стига да не реагираме твърде емоционално на малки загуби и провокации. Опитайте се да избягате от повърхностните еднозначни разсъждения. Днес ще бъде особено лесно да вникнем в цялостната картина на живота и да открием скритите механизми, които го движат. Умението да се нагодим към тях е гаранция за щастието и успеха.

Работа и бизнес
Денят е благоприятен за всякаква работа, особено такава която изисква интензивно физическо и психическо натоварване. Все още е възможно да се сблъскаме със събития и обстоятелства подсказващи пробойни във финансовата ни стабилност, на които следва да реагираме с нужното внимание. Днес и утре са дните в които успешно можем да провеждаме рекламни кампании и презентации или да стартираме бизнес опериращ с интелектуални продукти и интернет ресурси.

Здраве, хранене и красота
Денят е изключително подходящ за укрепване на здравето, профилактика и рехабилитация. В организма могат да се наблюдават застойни процеси, от които лесно можем да се избавим чрез увеличаване на физическото натоварване и повече движение. Подходящи са всякакви интензивни методи и грижи. Полезни са и пречистващите процедури, които освобождават организма от шлаки и замърсявания. Това ще избистри тена ви и ще направи кожата и косата по-устойчиви на неблагоприятни влияния.