Фенове искали да бият всички в Левски, разкриха хора на Батков

Пожалете само Вутов, той е дете, крещи ултрас

Публиката на "Левски" ревна за кръв след издънката срещу "Берое" - 0:0. "Аман от скъпи дърводелци", нареждаха запалянковците и псуваха всички наред. Пожален бе единствено Антонио Вутов. "Той е още дете!", отсякоха феновете, пише весдтникът на собственика на Левски Тодор Батков - Стандарт.

Този път ще получат кръв, научи "Стандарт". "Сините" шефове на няколко пъти заплашиха, че на "Герена" ще започне сеч, но това не даде резултат в неделя. Вчера обаче бе взето решение да се действа, след като някои футболисти не можаха да си вземат поука. Собственикът Тодор Батков, шефът на УС Иво Тонев, Наско Сираков, Христо Йовов и Славиша Йоканович се събраха на спешна среща. Тя продължи около два часа. Сираков, Йовов и Йоканович представиха план за действие - чистка и изграждане на нов облик с привличането на играчи. Той бе одобрен. Днес ще бъдат предприети съответните мерки, а в сряда "Левски" ще излезе с официална декларация. "Не мога да коментирам, защото все още нищо не се е случило", обяви Наско Сираков, който излезе заедно с Йовов и Йоканович от офиса на Тодор Батков. Иво Тонев също отказа да говори, но очевидно бе напрегнат. "Ще чуете повече в следващите дни. Срещата бе ползотворна. Взеха се сериозни решения. Очевидно не може да продължаваме така", обяви Тодор Батков, "Благодаря на публиката за подкрепата. Хората бяха прави да негодуват. Просто не всички се раздадоха така, както трябва. Аз нямам намерение на хрантутя негодници. Те очевидно не обичат "Левски", а само парите", продължи адвокатът. Според участници в срещата Батков е визирал трима, които не са се раздели срещу "Берое". На останалите участници в мача треньори и ръководители писали добра оценка.
Адвокатът разкри, че "сините" ще вземат няколко свободни агенти, а една от трансферните цели ще бъде купена от настоящия й отбор. Играчите вече са набелязани и "Левски" започва преговори с тях. Така двубоят с "Берое" може да се окаже бенефис за доста футболисти. Други пък ще получат последен шанс за изява срещу "Литекс". Вицешампионите са убедени, че могат да катурнат "оранжевите" от първото място, но стига мерките, които се предприемат да стегнат редиците.

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК