13 август: Да не бъдем разточителни!

Хороскоп

12-08-2013, 15:18

Снимка:

National Geographic

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

10-11 август: Юпитер vs. Плутон

Слънце в Лъв, Луна в Скорпион

Астрологична картина на деня - 13 август
Вторник ще ни потопи в дълбините на емоциите и спомените от миналото. Те вероятно ще породят интензивни вътрешни преживявания, които първоначално ще се опитаме да овладеем и контролираме. Стига да не са особено болезнени можем да се справим с тази нелека задача, при това с приличен успех. На помощ може да ни дойде прилив на воля и сила да се справим с тежки за решаване проблеми и задачи. Усилията ще отклонят вниманието ни от по-сериозните и трудно разрешими вътрешни дилеми, а и ще дадат позитивно направление на енергията ни. А и живота може да ни подхвърли спасителна жилетка чрез привидно досадни задължения и отговорности за които вероятно ще ни напомни. Част от тях могат да бъдат свързани с изисквания на родители, по-възрастни роднини и личности, чийто авторитет не сме в позиции да оспорим.

Постарайте се да бъдете максимално дисциплинирани и не бягайте от задължения и отговорности. В следобедните и вечерните часове ще ни остане достатъчно време за почивка и самоанализ. тогава ще можем без задръжки да дадем воля на емоциите и чувствата си, без да се опасяваме от острите реакции на околните. Дори напротив, здравословно е да се освободим от всяко гнетящо ни чувство, особено ако то е с негативен, разрушителен характер.

Работа и бизнес
Днес ще се наложи да поработим здраво, при това без да разчитаме на щедри поощрения и похвали. Вероятно чуждата помощ също ще закъснее, затова мобилизирайте силите си и си свършете работата сами. Уместно е да преразгледате бюджета си и да проверите дали очакваните приходи действително покриват планираните разходи. Не бъдете разточителни и си осигурете по-големи запаси.

Здраве, хранене и красота
Денят е малко опасен за здравето, особено за възрастните, хронично болните и тези, които изпитват недостиг на енергия. Пестете силите си балансирано редувайте натоварването с почивка.

Храненето следва да е умерено. Гладуването както и преяждането могат да причинят вреди и на физическото, и на психическото здраве. От менюто следва да изключим яйцата и птичето месо.
Клетките ще усвоят пълноценно всички полезни вещества от храната и козметичните средства, най-вече хидратиращите. Пийте повече течности и в случай че имате възможност прекарвайте повече време покрай естествени водоизточници - море, езеро, река.