TВ7 ще сблъска професионални певци с аматьори... Кой ще победи?

Булевард

06-08-2013, 14:39

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Иван и Андрей с ново риалити шоу

ТВ7 ще предложи на зрителите ново риалити шоу, което да ги забавлява вечер. "Музикална академия" ще се излъчва в праймтайма и стартира тази есен.

Предаването, продуцирано от Иван и Андрей, ще представлява музикално състезание, в което участниците се борят за голямата награда от 100 000 лева.

Основната идея на "Музикална академия" е сблъсъкът между миналото, настоящето и бъдещето на българската музика. В шоуто се състезават три групи изпълнители: музикални легенди, познати на няколко поколения българи; най-актуалните звезди в момента, които диктуват модата на нашата музикална сцена, и неизвестни таланти, които до този момент не са намерили шанс за изява.

Шоуто ще продължи три месеца. През това време всички участници ще живеят заедно, където ще бъдат изолирани от външния свят. В академията те ще репетират и ще се подготвят за големите концерти, които ще изнасят всяка седмица.

Ако "Музикална академия" бъде спечелена от някой от неизвестните таланти, той ще подпише договор с Монте мюзик, една от най-успешните продуцентски компании в България, която застава зад проекта, и ще тръгне по стъпките на професионалните певци.