31 юли: Време за любов

Слънце в Лъв, луна в Телец

Астрологична картина на деня - 31 юли

Денят едва ли ще ни срещне с обстоятелства, подкрепящи съществения напредък по делови въпроси, но затова пък ни дава прекрасни възможности да се насладим на семейна хармония, романтика и интимна близост. Страстта и привличането между половете почти могат да се пипнат във въздуха, което ще внесе приятна динамика в интимния ни живот. Тя ще съдейства за укрепването на съществуващите връзки, а във вечерните часове и през следващите няколко дни ще създаде прекрасни предпоставки за нови, при това перспективни запознанства. Венера е в Дева, което не ни прави особено щедри на емоции и в известна степен ограбва чувствата ни, правейки ги малко по-стерилни, но от друга страна ни помага за създаването на реалистични преценки, които няма да ни подведат към неоснователни очаквания.

Така че, настройте се за един спокоен летен ден. Отделете повече внимание на интимния си живот, на семейството и дома. Пригответе вкусна вечеря и поканете любимите си хора на трапезата. И не пришпорвайте събитията-те и без това са твърде динамични напоследък.

Работа и бизнес
Днес с успех можем да свършим някои по-второстепенни, съвсем практични задачи. Бъдете по-внимателни в работата си и по-сдържани в поведението с колеги и шефове, както и в оценката си за нови идеи и предложения. Спокойно можете да отложите важни срещи, служебни пътувания и преговори за утре. Днес те едва ли ще доведат до очаквания резултат.

Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за укрепващи и възстановителни процедури, насочени към имунната система, гръбначния стълб, гърлото и щитовидната жлеза, както и за козметични грижи и експерименти с външния вид.Дори да не ви хареса резултатът, той ще бъде нетраен и много бързо ще можете да отстраните негативните последствия от него.

В менюто бъдете умерени-хубавата храна днес е източник на душевно равновесие, но пък намаляващата фаза на луната е много подходяща за редуциране на теглото и пречистване на организма от шлаки и токсини.