30 юли: Реконструкция

Хороскоп

30-07-2013, 00:23

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

29 юли: Звездата на Давид

Слънце в Лъв, Луна в Телец

Астрологична картина на деня - 30 юли

Вторник е денят на Марс, а той ще има ключова роля в общата енергетика на настоящата седмица. Тя ще ни донесе промяна на гледната точка, вследствие на настъпили кардинални промени в семейството, устройството и ежедневието на бита, а също така и решения, касаещи здравето и кариерата. Марс ще продължи да бъде раздразнен и през тази седмица, като поведението му може да ескалира в ексцесии във взаимоотношенията между деца и родители, народните маси и представителите на властта, политически и икономически групировки с противоположни интереси. Бурните обществени вълнения ще придобият конкретна посока, целяща промяна в структурата на властта и законодателната система.

Луната навлезе в последната си четвърт, натоварена  с големи отговорности. Част от тях внасят позитивни възможности, други създават напрежение и буквално спират всяка възможност за запазване на досегашната линия на поведение. Тази тенденция произтича от поредната тау квадратура, този път в неподвижния кръст с участието на Луната, Слънцето и Сатурн. И въпреки че проблематичните ситуации, които ни тревожат през тези дни, може би изглеждат съвсем пресни, следва да търсим техните корени в края на април и началото на май, тъй като сегашният обмен между светилата представлява фаза в развитието на по-глобалните тенденции, възникнали по време на пролетния сезон на затъмненията по оста Телец-Скорпион. Така сега е повече от вероятно да ни напомнят за финансови и морални задължения, поети тогава, заради които сега ще се наложи да ограничим разходите си или да се справим с непосилни задачи и то без помощта, на която сме свикнали да разчитаме.

Работа и бизнес

Немотивираното упорство относно правилата и нормите, с които трябва да се съобразяваме, както и с решенията на ръководните органи, държавна администрация и преките ръководители, могат да ни създатат сериозни проблеми сега. А дори и възраженията ви да са съвсем мотивирани, разумно е да изчакате по-подходящ момент, за да ги изложите. За сметка на това пък денят ни предоставя прекрасни възможности да усъвършенстваме практическите си умения, както и да се посветим спокойно и усърдно на изготвянето и проверката на важни документи.

Здраве, хранене и красота
Благоприятен ден за билколечение и фитотерапии. Консумирайте повече плодови и зеленчукови сокове, за да подхраните организма си с витамини. Плодовата диета ще подпомогне и пречистването на кръвта, което сега протича по-интензивно. Това ще ви гарантира сияйна кожа и здрава коса, както и намаляване на риска от натрупване на излишни килограми, появата на отоци и целулит. Ако боядисвате косата си, то днес процесът ще протича при минимум вреда върху структурата и целостта на косъма.