Няма партия, която да представлява интереса на гражданите, заяви Йончев

Ще спечелят тези, които първи предприемат собствена вътрешна реформа

Ние реагираме на това, което вършат политиците, и слава Богу, че най-накрая се появиха центрове на съпротива и на реакция, каза Димитър Манолов, вицепрезидент на КТ "Подкрепа", в дебат за предаването "Забранено за лъжата" по НБТВ. Според него това е здравословно, стига да бъде намерена мярката и формата на диалог с политическата класа.

Владимир Йончев, главен редактор на електронното издание "ОFF news", коментира, че няма избор между различните политически партии и всички те са еднакви. Според него най-положителното, което ще даде протестът е, че ще направи партиите различни. Някои от тях ще разберат, че да бъдеш партия означава да представляваш интересите на гражданите.

Той допълни още, че в момента няма нито една българска партия, която да представлява интересите на гражданите. Ситуация, която не се е променила през последните 10 години. Йончев каза още, че от всички партии, които сега не харесваме, ще спечели тази, която първа предприеме своя собствена вътрешна реформа. Реформа, при която която да започнат да действат предвидими и морални правила.