Окървавената Елисавета разби постановката "Кетчуп"

Мисия София

26-07-2013, 12:47

Снимка:

Огнян Младенов

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Гавра на ДПС и БСП: Тази кръв не е кръв!

Жената показа медицинско (СНИМКИ)

След сблъсъците пред парламента във вторник вечерта, Елисавета се превърна в едно от лицата на протеста заради снимката с окървавената си глава.

Със стари милиционерски похвати, в интернет се развихри война след като някои медии и потребители започнаха с твърденията, че Елисавета е измамничка, а кръвта по главата й била всъщност кетчуп. И като "доказателство" се сочеше, че тя била прекалено щастлива за пребит човек.

Обвиниха я също, че е платен протестиращ.

"Благодаря на всички, които ме подкрепиха в статусите си по отношение на "кетчупената криза'. На останалите, които са недоволни от не дотам сериозното ми поведение, излъчващо силна лумпенизация и slayer-изъм мога само да кажа, че когато те удрят по главата, не ти искат диплома от Колежа по кадрил, постмодернизъм и ситен бод зад игла, с която да удостоверя фантастичните си качества на свръх интелектуалка. А за това, че ни е весело от време на време, се чувстваме леко виновни и се храним редовно", написа Елисавета Белобрадова, известна във "Фейсбук" като Letiashtata Kozzila Erato.

Тя публикува факсимиле от медицинското си, издадено й от Окръжна болница, за да се спрат инсинуациите с дъх на кетчуп.

В него е написано, че тя е ударена с твърд предмет по главата. Има разкъсвания в челната област, звездовидно-разръфани, ръбови. Раните са залепени, а Елисавета е отказала скенер и хоспитализиране.

 

Тя обаче не спира и да се шегува по темата.

"Измамата продължава! Кетчупът се стече надолу под формата на огромни, сини, кетчупени торби под очите. Носът ми се удвои, очите ми се раздалечиха и сега приличам на четвъртата тризначка. Още няколко часа и ще си сложа гърбица, ще се кача на камбанарията на Александър Невски и ще бъда вашия Квазимодо, който трепетливо ще вика оставка".