26 юли: В капана на желанията

Хороскоп

25-07-2013, 21:27

Снимка:

Facebook, Svetlana Fractal Art

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Лъв, Луна в Риби

Астрологична картина на деня - 26 юли
Отпускарското настроение ще се запази и днес, а липсата на активност от страна на луната, подсказва че вероятно ще удължим уикенда с един ден. Отсъствието на необходимите хора или забавен документален обмен така или иначe може да ни осигури принудителна почивка. Все пак, ако обстоятелствата не ви позволяват да се оттеглите за почивка, бъдете по-критични към информацията постъпваща към вас през този ден-тя може да се окаже не съвсем достоверна.

Силното Нептуново влияние днес, отправя предупреждения за заблуди, с които трябва да се съобразим по отношение на покупките, деловите и интимните предложения. И най- вече по отношение на новите запознанства. След края на тази седмица настъпва доста по-благоприятен и безопасен период за романтичните ни копнежи, когато изкусителните блянове ще бъдат заменени от съвсем реалистични възможности за създаване на устойчиви връзки.

Работа и бизнес
Постарайте се да не губите обективната си преценка относно предложенията и сделките през днешният ден, дори да ви изглеждат твърде примамливи. Възможно е да сте попаднали в мрежите на ловки манипулатори и откровени измамници. Денят вероятно ще ви се стори непродуктивен, но в случай че го посветите на доизпипване на дребни нюанси и детайли в работата си, ще се почувствате удоволетворени от края на работната седмица. А и нищо чудно в да се крият причините за бъдещите ви успехи или провали.

Здраве, хранене и красота
Денят е подходящ за пречистващи процедури, почистване на кожата масажи и отстраняване на козметични несъвършенства. Полезно е също да проведете вътрешно пречистване чрез консумацията на повече течности, плодове и зеленчуци. Менюто трябва да е умерено, по възможност вегетарианско.
Уязвими са стъпалата, лимфната система и белите дробове.