25 юли : Със сърце и душа

Слънце в Лъв, Луна в Риби

Астрологична картина на деня - 25 юли

Отложете днес всички дела които не сте готови да вложите сърце и душа. Доверете се на интуицията си и не правете нищо по задължение, ако не желаете да отгледате в себе си сериозна доза негодувание към живота към себе си и към околните.

Денят ни дава прекрасна възможност за да вникнем в скритите модели които движат битието ни и да осъзнаем ефектите на отминалото вече Пълнолуние. То отправи към нас предизвикателство да съчетаем несъвместими по своя характер тенденции, както и да намерим нужния компромис между стремежа към свобода и нуждата да се подчиняваме на определени ограничения, обусловени от общоприети правила и норми. Дано балансирането между отговорността и личните интереси не ви е изтощило до толкова че да загубите самоувереността и жизнеността си, но в случай че подобна беда ви е застигнала днес имате всички предпоставки за да се реабилитирате пред себе си. Необходимо е просто да следвате поривите на душата си и най-съкровените си желания, което този път няма да се окаже трудно.

Малко по-внимателни трябва да бъдете по отношение на романтичните си копнежи. Тук инстинктите могат да ви отведат на границата на еуфорията, която обаче бързо може да отстъпи място на драматично отрезвяване. Обмена на Венера с Нептун обещава романтични трепети, но и нереалистични надежди и очаквания, които особено в случай, че са насочени към съвсем непознат или наскоро влязъл в обкръжението ви човек, могат да причинят сериозни разочарования.

Работа и бизнес
Предупреждението към влюбените е актуално и за увлечените по бързите печалби, особено онези, придобити по не съвсем законен и достоен начин. Постарайте се да се разграничите максимално от емоциите си когато взимате делови решения. Изключение могат да направят хората с творчески професии които сега се носят на вълните на вдъхновението и имат перфектните условия да придадат форма на фантазиите си.

Здраве, хранене и красота
Денят е изключително подходящ за възстановителни и рехабилитационни процедури. Добре е да инвестирате малко време в тях дори и графикът ви да е твърде натоварен. Инвестицията ще ви позволи да се върнете към работата и задълженията си с освежени сили и възстановен потенциал. Радостта и веселието също могат да бъдат източник на здраве, а днес са си направо задължително условие. Дори алкохолът не е вреден, стига да не забравяте че ефекта му върху организма е в пъти завишен и да се придържате към разумните граници.

Кожата и косата ефективно ще усвоят хидратиращите грижи. Идеален момент за започване на анти-целулитна терапия.