Ексклузивно! Първанов цепи БСП в Парламента, Орешарски пада? - bulgaria.utre.bg
Alternative Media Group

Ексклузивно! Първанов цепи БСП в Парламента, Орешарски пада?

24 юли 2013, 15:12 | Алекс Антонов

На погребението на Александър Лилов съпартийците му обявиха война на Станишев

Георги Първанов е на път да се покаже като истински баща на нацията, нищо, че вече е далеч от президентската длъжност. Благодарение на политика и на плана на хората от по-старото поколение в стголетницата, безумното правителство на Орешарски може да падне!

На погребението на Александър Лилов, което беше днес по обяд, редовите членове на БСП гледаха накриво през цялото време Сергей Станишев. Лидерът на ПЕС дори изживя унижението знаменитата Нешка Робева да откаже да му подаде ръка, но след това го направи в името на протокола. Както е известно Серго вече е открито ненавиждан в партията си, след като създаде правителство, което командват среди извън “Позитано”. Планът на кръга “Първанов” е да се разбие парламентарната група на червените, което на момента ще доведе до невъзможност кабинета да ползва подкрепа в Народното събрание. Сега, благодарение на предателството на Волен Сидеров, Парламента функционира по някакъв начин. При разцепление на групата на БСП и излизане от нея на 4-5 души, обаче ще се отиде веднага към предсрочни избори.

Неслучайно още рано сутринта Първанов започна поредната си атака към Сергей Станишев и конфигурирания от него кабинет “Орешарски”. “Това, което се случва тази вечер ми прилича на повторение на събитията от 10 януари 1997 г. През зимата на 1997 г. хиляди щурмуваха парламента с искане БСП да върне мандата - нещо, което се случи в първите дни на февруари. Това е нов 10 януари. Не искам да давам съвети на управляващи или да изразявам позиция, но управляващите могат да прочетат историята и да се поучат от нея", каза още президентът Първанов пред Economic.bg. Той е категоричен и още, че в тази ситуация "ключовата роля е на президента".

Георги Първанов е убеден, че максимално бързо трябва да се свика Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС). "До 25 юли най-късно трябва се свика КСНС, но този път трябва да е ясно предварително какво ще се обсъжда на него, а не както беше на последния Съвет да се изпокарат", добави Георги Първанов.

"Не съм от хората, които ще наливат масло в огъня, но управляващите трябва да се поучат от историята", отговори президентът Първанов на въпрос "трябва ли правителството да подаде оставка".Коментари (44)

Потребител
В66
На погребението на Александър Лилов вчера, редовите членове на БСП гледаха накриво през цялото време Сергей Станишев. Лидерът на ПЕС дори изживя унижението знаменитата Нешка Робева да откаже да му подаде ръка, но след това го направи в името на протокола. Както е известно [ още... ]
25 юли, 21:57 ч.
Потребител
Desita
Ох ние заради събитията от 1997 се махнахме от България. Ако 2013 положението е пак същото, то този път май е по-добре да се махнат Първанов, Станишев и цялата компания около тях. Плевнелиев свика консултативен съвет, но болната глава Сидеров успя да провали всичко, а Станишев и Местан си мълчаха като бити педер.....
25 юли, 09:39 ч.
Потребител
В66
Не се ли махнахте заради Костов?
25 юли, 21:59 ч.
Потребител
Колев
Велизар Симеонов
Ясно е едно - че си прост като куче.
:)
25 юли, 07:22 ч.
Потребител
дядо Йоцо
Не съм фен на Станишев!!!Но да вярваш на най-доверения човек на Доган-Георги Първанов е изключително отсъствие на разум..Понеже пишете и за Нешка да вие припомня,че тя беше от първите ,които въстанаха срещу Жан Виденов.Излезе,че нс и достигна тогава пък и сега че злините и тогава и сега са от САЩ,МВФ и СБ.
Прост народ слаба държава и голямо тегло ...Заслужава ме си го!!
24 юли, 21:43 ч.
Потребител
Велко
Научи първо азбуката и тогава пиши приказки от хиляда и една нощ за дечурлигата. Само те ще те четат.
24 юли, 22:59 ч.
Потребител
Гопето
„Йовчев, Орешарски, еничари мръсни!
Кръвопийци!
Оставка веднага!”.
Ето това иска народът...
24 юли, 21:17 ч.
Потребител
emo
НЕ ВЯРВАЙТЕ НА КОМУНИСТ!!!
24 юли, 21:09 ч.
Потребител
Онуфрий Габровски
Напълно съгласен-и затова не вярвам ни на Серго, ни на Боко,ни на Първанов, ни на Цветанов, ни на Цецка Цачева, ни на Мая Манолова, ни на Найденов, ни на Николайчо Младенов!Поради простата причина,че между тях няма никаква разлика.Всички до един са комунисти от сой, правят се [ още... ]
28 юли, 11:49 ч.
Потребител
RAICHO STOINEV
IZROD KOTO GOCE ISTORIAITA NE POMNI.
24 юли, 19:35 ч.
Потребител
Мира
Я, да млъкваш. Чупката в друг сайт да пишеш! ЯСНО?
24 юли, 21:04 ч.
Потребител
Оля
А ти коя си и каква си, за да казваш кой къде и какво да пише ?Такива команди само вкъщи може да ги раздаваш, ако изобщо има на кой!
25 юли, 14:50 ч.
Потребител
човек
ПЪРВАНОВ,боже госоди интригант от нивото на БОКО,ТОЙ НЕ Е ЧЕЛ КАКВО ПРАВЯТ СИЛНИТЕ - СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА , А НЕ ИНТРИГИТЕ
24 юли, 19:27 ч.
Потребител
СТОИЛ МИХОВ
ЗА г-жа КОДЖЕЙКОВА-ТРЯБВА ДА СТЕ БЕЗ МОЗЪК ЗА ДА ТВЪРДИТЕ ,ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА СОЦИАЛИСТИ И ТЕМ ПОДОБНИ.БСП ДО СЕГА И ДО ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ВИНАГИ СА БИЛИ ПЪРВА ИЛИ В НАЙ -ЛОШИЯ СЛУЧАЙ ВТОРА .ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ, АКО МОЖЕТЕ ДА ГО АСИМИЛИРАТЕ И ОБЯСНИТЕ.
24 юли, 18:16 ч.
Потребител
До г-н Михов
Я прочети хубаво какво е написано, преди да пишеш със задника си. Човек трябва да може да вижда и по-далече от носа си.
24 юли, 19:10 ч.
Потребител
михо стоилов
Михов тоа че все още изперкалите баби ви вярват е до време пич...БСП това което е сега е вредна и на нацията и на партията сама по себе си ... кога гумените ви глави ще го проумеете този факт.
24 юли, 19:13 ч.
Потребител
Мария Христова
Не смятате ли, че ставате смешни с тези баби, та те 30 години вече само те гласуват за БСП и никой друг, че ако е така досега да са измрели и нямаше май месец БСП да е втора политическа сила. Погледнете колко хора гласувах за тях само преди два месеца - много хора обиждате, всъщност по-скоро мотивирате и повярвайте следващите избори може да са голяма изненада за протестиращите. Разходете се из провинцията и чуйте мнението на хората, които Ви хрантутят в София, на хората по полето!
24 юли, 23:07 ч.
Потребител
Христо Колев
За съжаление имаше твърде много заблудени душици, които дадоха гласа си за БСП. Не ме разбирайте погрешно - аз самият съм социалист по убеждения, за разлика от мекерето Станишев, което продаде лявата идея. Именно заради него, на последните избори гласувам все за десни [ още... ]
25 юли, 13:08 ч.
Потребител
Judjuk
Де го биеш, де се пука. Само междуособици в БСП му липсват сега на Пламен Орешарски. Не му върви на този човек и това е. Толерантността на Станишев към Гоце дава лоши плодове. Е, време е да го изхвърлят в бунището на историята, той нали беше историк.
24 юли, 18:10 ч.
Потребител
Венци
Туко що Кадиев каза, че пленума няма да излезе с решение за предсрочни избори, Станишев е против.
24 юли, 18:06 ч.
Потребител
Найден
Проблемът на България е идиотската конституция. Трябва да има индивидуален вот, защото сега народът не може да отхвърли политиците, които имат за единствена цел личното си обогатяване, Освен това партиите нямат ясен политически облик. БСП се преструва на левица, а [ още... ]
24 юли, 17:39 ч.
Потребител
фейс
някой трябва да ни куртулише от герб, няма значение кой,
по фейс-а пада лудо виене и обработка. Да на светлината, всичко на тезгяха и схемите за европари и ддс и черни каси и тефтерчета и срс и администрацията, зинала и влачеща.
Викам:"никой не може да живее с тези доходи, дето ги обявява" - офшорки и консултантски фирми, търгове и директори и
...........кочина
24 юли, 17:34 ч.
Потребител
Гопето
Всичко до един трябва да сме на улиците, не трябва да се подиграват с нас! Достатъчно търпяхме!!!!!!!
24 юли, 17:35 ч.
Потребител
ggg
KO? HE!
24 юли, 17:33 ч.
Потребител
ПОМНЯ
аз помня как Първанов спечели втория си президентски мандат, а вие?
24 юли, 17:25 ч.
Потребител
помня като слон
Делян е честен! Станишев е честен! Орешарски е светец! Долу Първанов! За всичко е виновен народа! Да живее БСП! Само БСП!
24 юли, 17:35 ч.
Потребител
аз
"Чуй, моето момиче, аз може и да не съм жив, но ти ще се убедиш, че БКП/БСП е мастодонт, а ДПС капсулирана партия с още по-твърд електорат"Това ми каза скоро един дългогодишен партиен функционер
24 юли, 17:24 ч.
Потребител
анонимен
Станишев да си ходи веднага. Лаком за власт себевлюбен маниак. Какво трябва да се случи още за да си иде??? Първанов да поведе честните и умните в тази партия!
24 юли, 17:09 ч.
Потребител
Атанаска
Много зряло жалко,че в БСП слушат друг.
24 юли, 17:08 ч.
Потребител
ОСТАВКА!
Интересно. Първанов започна с атаките по Станишев от далеч. Дончева се отцепва. Младите социалисти и те искат част от парчето...
Значи сме на прав път! ОСТАВКА!
24 юли, 17:06 ч.
Потребител
Може пък да е и за добро...
Пореден опит за разцепване на БСП - Гоце и Дончева.
24 юли, 17:05 ч.
Потребител
Коста Борисов
БСП и Станишев си имат друго на ум, тях не ги интересува, че може да станат кръвопролития, така че и нас ни загробват. ОСТАВКА!
24 юли, 17:02 ч.
Потребител
Веселина Новакова
Парванов за много неща е прав,особено за партията любима. Продължаването по тоои път води към нищото. Дано се намерят хора да го чуят.
24 юли, 16:33 ч.
Потребител
koko
ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗВА ПЪРВАНОВ ПОСТРОИ ЛИ СИ ХОТЕЛА И С КАКВИ ПАРИ Е НАПРАВЕН А СЕГА ЯВНО КРЪГОВЕТЕ ОКОЛО НЕГО СА ОГЛАДНЕЛИ И ТРЯБВА ДА ЯДАТ ОТ БАНИЦАТА ОТНОВО!!!!И ТОЙ Е СЪЩИЯ БОКЛУК КАТО ЗАЕКА СТАНИШКО!!!
24 юли, 16:30 ч.
Потребител
Стоянов
Аз не съм от БСП, но винаги съм си мислил , че Първанов е много по-различен от Станишев и кликата му. Разбира се, че е комунист, но е по-улегнал, по-възпитан , мери си приказките и знае как да "нападне" опонентите, не показва явна злоба към тях, просто е завършен държавник. [ още... ]
24 юли, 16:24 ч.
Потребител
Кало
А бе Седефчо защо първо не коментира тефтерчето на онзи мърльо от комисията за конфликт на ненам си какво, неговият представител в комисията Н. Николов е подписвал наред с председателят Златанов кой да бъде "ударен", "прикрит" о т.н. Айде сиктир мишока пак се измъкна и не каза нищо сега ще ми се явява спасител-АЛОУУУ ГОЦЕ запри си бе оди си смени гащите и си измии дъто дето наака пак тогава а
24 юли, 16:21 ч.
Потребител
P.Popov
И той е руска подлога !
24 юли, 16:17 ч.
Потребител
Станишев ме отврати
Ако Станишев остане на чело на бсп аз никога повече няма да гласувам за тази партия.Подкрепям протестите и ще продължа да ги подкрепям, докато Сергея и неговата клика не се махнат завинаги от партията.Смятам,че задължително, Първанов трябва да поеме лидерството на бсп.
24 юли, 15:57 ч.
Потребител
Павлина
никога
24 юли, 16:24 ч.
Потребител
Павлина
никога
24 юли, 19:38 ч.
Потребител
Пеньо прокопиев
Най после един човек с държавническо мислене!За тия дето продадоха партията и идеята на социализма само дървои вън от политикта !
24 юли, 15:44 ч.
Потребител
Пенка Николова
Винаги съм го мислела Първанов за един от най-нормалните политици у нас
24 юли, 15:34 ч.
Потребител
Кало
Кое му е нормалното, селкият хитрец от Сиришник се измъква все път по търлички мазно и коварно. До сега да поеме за нещо отговорност и да каже нещо.... последните години си игра с ББ и пак му се играе с него защото му е удобно
24 юли, 16:25 ч.
Потребител
Mira Boeva
Ето кой ще ми върне партията :))
24 юли, 15:33 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета