24 юли - Дар за отпускарите

Слънце в Лъв, Луна във Водолей-Риби

Астрологична картина на деня - 24 юли

Сряда ще бъде подарък за отпускарите и предизвикателство за работливите и нетърпеливите. Приятни мигове и весели преживявания обещават срещите с приятели, но за деловия живот този ден може да се окаже съвсем безрезултатен. Впрочем, ако не планираме значителни дейности и спокойно приемем факта, че днес не можем да очакваме напредък и развитие в хода на текущите дела и процеси а се посветим на, самостоятелни занимания, ще избягаме от опасността денят да приключи с чувството, че напразно сме влагали енергията и времето си.

Срещите, познанствата и като цяло обмена на идеи и информация ще продължат да ни носят удволетворение, а за някои-нови перспективи. Ще ни интересуват свежи идеи и нови концепции, затова ако вие самите разполагате с такива, не се колебайте да ги предложите за обсъждане. Във вечерните часове пък, доверителните разговори със скъпи на сърцето ни хора ще, имат важен принос в постигането на душевен комфорт.

Работа и бизнес
Очевидно днес знаковите усилия и новите начинания едва ли ще произведат очакваните резултати, поради което е разумно временно да се оттеглим от активни действия.Внезапно появилото се свободно време може да бъде успешно използвано в обмислянето на планове касаещи реорганизация на дейността с цел повишаването на ефективността от нея.

Здраве, хранене и красота
Днес можете да се заемете с отстраняването на козметични недостатъци, нежелано окосмяване, несъвършенства по кожата. Оформете веждите, маникюра и педикюра си. Грижата за лицето и тялото, почистването, използването на козметична апаратура и по-агресивни козметични средства ще имат благоприятен ефект. Сега е момента да започнете двуседмичен курс на лечение на целулита чрез масажи, козметични средства и подходяща диета.