23 юли: Дишане и движение

Хороскоп

22-07-2013, 23:45

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние във Водолей: Да се заиграем с желанията си

Слънце в Лъв, Луна във Водолей

Астрологична картина на деня - 23 юли
Вторник ще премине изцяло под влиянието на темите и процесите, които Пълнолунието подчертава поставяйки ни пред лицето на нееднозначни обстоятелства. Те подлежат на описание от някои значителни промени в астрологичната обстановка, настъпили през последните дни, които неминуемо ще проявят своя ефект в поднебесня свят. Слънцето навлезе в бляскавите територии на Лъва, а Венера навлече скромните одежди на Девата. Меркурий пък най-после възстанови нормалния си ход-едно положително обстоятелство, което за жалост първоначално произвежда куп неуредици, пораждащи у нас присъщите за Пълнолунието експресивни емоционални реакции.
Така от една страна получаваме възможността да се справим с буксуващи до момента проблеми, а от друга изискването да им се посветим ще поражда у нас негодувание срещу товара на миналото. Отпадат и предупрежденията относно установяването на нови делови и лични контакти, но пък ще усещаме все по-нарастващо чуждо влияние върху съзнанието и поведението си. Със сигурност през следващите дни ще наблюдаваме ярки и недвусмислени опити на недопустима манипулация, затова ако почувствате че някой активно ви подтиква към очевидно неизгодни за вас ситуация, побързайте да се разграничите, преди да са ви въвлекли в още по-неприятна ситуация. Ако се налага-рязко и безкомпромисно.

Впрочем денят може да протече съвсем спокойно и хармонично ако го посветите на самоусъвършенстване и съзнателни усилия за преодоляване на личните самоограничения. Заемете се със себе си и позволете и на другите да направят същото.

Работа и бизнес
Въпреки притокът на свежи идеи, денят е подходящ по-скоро за финализиране на добре обмислени узрели за реализация намерения, отколкото за експерименти и нововъведения. Ще направите услуга и на себе си, и на идеите ако им позволите да узреят и да се разгърнат в жизнеспособни и реалистични възможности.

Здраве, хранене и красота
Денят създава опасности по-скоро за психичното, отколкото за физическото здраве. Те са свързани с наличието на твърде голяма нервност и възбудимост, крайните проявления на които могат да преминат в границите на истеричността и фобиите. Дихателните практики са най-доброто средство за преодоляването им, но в случай че не ги владеете просто си направете продължителна разходка на чист въздух. И дишайте! Дълбоко и равномерно докато не постигнете съвършен синхрон между дишане и движение. Малко след това ще осъзнаете, че сте си възвърнали емоционалния баланс и тонуса.