19 юли: Вдъхновяващ петък

Хороскоп

18-07-2013, 19:00

Снимка:

Facebook, Svetlana Fractal Art

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Големите тригони издигат на хвърчило големите надежди

Седмицата : Социални вълнения и духовни стремежи

Слънце в Рак, Луна в Стрелец

Астрологична картина на деня - 19 юли

Петък ще бъде забележителен ден по отношение на възможността, която ни дава да се откъснем временно фундаменталните проблеми на битието така плътно изпълващи със съдържание дните на настоящия месец. Днес ще ни се иска да се докосваме само до приятните страни на живота, а типичните за Луната в Стрелец оптимизъм и великодушие, ще ни позволят наистина да направим това. Във всеки случай денят няма да ни остави безразлични към възможностите за интелектуално обогатяване, малки приключенски преживявания и срещи с интересни и богати с идеи личности.

Добре е днес да се настроим за активно взаимодействие с околния свят и да се опитаме да се включим пълноценно в социалния живот. Денят може да ни поднесе много благоприятни ситуации и прекрасни случайности, които могат да произведат бързи и най-вече щастливи изменения в живота ни. Приоритет следва да дадем на възможности, които допринасят за интелектуалното и духовното развитие. При това добре е да не се ограничаваме в представите за себе си и да приветстваме всеки шанс да ги надскочим и обогатим. А онези, които успеят да се изявят и като благодетели със сигурност ще бъдат възнаградени за щедростта си.

Работа и бизнес
Съдействието, колективните усилия и взаимната подкрепа са важни условия за постигането на деловите цели в момента. Денят е удачен за активен делови обмен и финансови операции, както и за всякакви действия, от които очакваме положителни резултати.

Здраве, хранене и красота
Днес пасивността е нездравословна, затова дори да не сте в перфектна спортна форма позволяваща ви активни тренировки, не бива да пропускате възможността да "заредите батериите". можете например да си направите дълга разходка. Енергията изразходвана днес генерира нов енергиен потенциал, а в случай че
прекарате деня удобно разположени пред телевизора да речем това просто ще лиши организма от презареждане и обновление.
В менюто няма специални ограничения но е добре да избягвате груби и трудно смилаеми храни и да пиете повече течности. Особено полезни са продукти съдържащи витамин С, който сега ще бъде усвоен пълноценно от организма.