Станишев почерпи за новороденото си

Политика

17-07-2013, 15:15

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бебето на Станишев - спокойно и бузесто

Още двама нови татковци от социалистите също получиха приветствия

Тримата депутати от левицата Сергей Станишев, Димитър Горов и Атанас Мерджанов почерпиха колеги и журналисти в Огледалната зала на НС за новородените си деца.

"Наистина най-хубавото в живота е създаването на новия свят и ние сме щастливи, че имаме това хубаво събитие", заяви  Атанас Мерджанов, този път в качеството си на баща на дъщеричка, родена преди няколко месеца. "Ако някой ни упреква, че не сме достатъчно патриоти и не мислим достатъчно за България това е най-сериозното нещо, което всеки българин трябва да прави - да създава живот и да се грижи за него", гордо допълни той.

"Изключително съм щастлив, смятам да продължа в тази посока", бе лаконичен вторият от станалите наскоро бащи, народният представител Димитър Горов, чиято съпруга Жанет, дълги години ПР на БСП, го дари наскоро със син.

Сергей Станишев благодари на колеги и журналисти, че почетоха радостното събитие на тримата бащи и сподели забележителната емоция за всеки родител. "Знаем в какво състояние е страната и именно за това трябва да мислим за бъдещето", сподели лидерът на левицата и поздрави с "Наздраве!".

Радостните бащи на две момчета и едно момиче почерпиха с вкусни хапки и подбрани питиета.