18-годишен бере душа след катастрофа

Новините

17-07-2013, 12:06

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Момчето пострадало в пътен инцидент с неправоспособен шофьор

Варненските лекари се борят за живота на 18-годишен младеж, пострадал при тежка катастрофа. Инцидентът е станал вчера вечерта по пътя за село Синдел. Автомобил "Хонда Сивик" се завърта и се блъска странично в  предпазната мантинела. Водачът е неправоспособен. Това е Й.А. на 19 г. от с. Синдел. Катастрофата е станала заради несъобразена с пътните условия скорост, съобщиха от пресцентъра на варненската полиция.

Водачът се е разминал само с фрактура на ляв крак и е настанен в МБАЛ "Св. Анна". В колата са пътували още трима пътници. Двама от тях са прегледани и освободени за домашно лечение. Най-тежко е състоянието на 18-годишното момче. То е с фрактура на черепа и долни крайници, настанен в реанимацията на болницата, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Още една катастрофа е станала през вчерашния ден. Както ВарнаУтре вече писа, жена пострада при инцидент в района на село Каменар. Водачът на "Опел" К.И. на 66 г., поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се преобръща извън пътя. В следствие на удара е пострадала пътничката от автомобила – жена на 64 г., която получава фрактура на ляво рамо, без опасност за живота.