16 юли: Красотата в нас и около нас

Хороскоп

15-07-2013, 19:00

Снимка:

Facebook, Обожавам Родопите

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Големите тригони издигат на хвърчило големите надежди

Седмицата : Социални вълнения и духовни стремежи

Слънце в Рак, Луна във Везни-Скорпион

Астрологична картина на деня - 16 юли
Вторник вероятно няма да протече така както сме планирали. През по-голямата част на деня, Луната е без курс поради което е възможно някои предварително уговорени срещи и мероприятия да бъдат отменени, а онези които все пак се осъществят вероятно няма да оправдаят надеждите с резултати.Въпреки подчертания интерес към социалния и светския живот, общуването също ще протича вяло, в някои случаи съвсем безполезно.

Разбира се, ако не търсите конкретни резултати и ползи от днешният ден, той би могъл да премине приятно и без напрежение. Сутрешните часове са подходящи за пазаруване например. Ще можете да се "обзаведете" с нещо красиво и стилно, или да използвате чара и обноските си за да привлечете към себе си подкрепа и одобрение.Това със сигурност ще повиши настроението и самочувствието ви. Темата за самочувствието впрочем, при всички случаи ще занимава мнозина. Първата четвърт на Луната обичайно е свързана с малки разочарования и временни неуспехи. Често тяхната цел е да нанесат корекция в плановете и намеренията ни и да ни освободят от погрешни изводи и нагласи. Струва си да им обърнем внимание и да се нагодим според тях.

Работа и бизнес
Седмицата не е подходяща за нови начинания, а днес провалът на старта е почти сигурен, поради липса на подкрепящи растежа и развитието обстоятелства. Ако ви е необходим обаче подходящ момент за действия с липса на каквито и да било последствия, то днес е вашият ден. Най-уместно е обаче да поработим в усамотение по рутинни и неизискващи внимание и концентрация
дела. Добре  е също да не обсъждате на всеослушание плановете и амбициите си ако не желаете да се превърнете в маша са осъществяването на чужди цели.

Здраве, хранене и красота
Денят ще бъде сложен в емоционално-психичен аспект и вероятно ще породи у мнозина вътрешни противоречия, колебания и съмнения съпроводени с външни симптоми като умора и спад в жизнения потенциал. Нeобходимо е да се спазва умереност във физическото натоварване и хранителния режим. Излишествата както и липсите, на движение и хранителни вещества, ще породят дисбаланс в организма. Дневните часове ще бъдат много резултатни по отношение на грижите за външния вид и разкрасителните процедури.