12 юли: Подкрепете намеренията с действия

Слънце в Рак, Луна в Дева

Астрологична картина на деня - 12 юли

Петък ще ни изправи пред противоречиви тенденции и възможности, а изборът който направим ще предопредели и това как ще се чувстваме и с какво ще запомним този ден.

В сутрешните часове променливи настроения и неясни предчувствия могат да объркат плановете ни за деня. Не позволявайте на апатията и меланхолията да ви завладеят тъй като в същото време днес имаме съвсем реалистични възможности да направим конкретни стъпки в реализацията на намерeнията си. Всичко което се иска е да поддържаме здрава връзка с реалността и да бъдем готови да приложим идеите си в практиката.

Стимул за инициативите ни могат да бъдат интересни перспективи и изгодни предложения. Възможността да ги оценим обективно ни дава шанс да извлечем полза от тях предприемайки действия, които за някои могат да се окажат фундамент за осъществяването на съкровени мечти и прогресивни идеи.

Денят ще подкрепи също така онези които са готови да отстояват принципите си докрай. В същото време отстъплението от тях може да доведе до загуба на позиции и репутация които в последствие трудно ще бъдат възстановени.

Работа и бизнес
Ето че настъпи момента, в който не само може но и трябва да се захванем за работа и да подкрепим думите и намеренията си с практически действия. Денят е подходящ за работа с документи и подписване на договори. С последните следва все пак да имате едно на ум-благоприятните тенденции касаят само добре проверени партньори и дейности в които можете да разчитате на собствената си рутина и професионализъм. Новите делови партньорства и бизнес начинания все още се нуждаят от допълнително проучване преди да ги подкрепим с доверие и ангажимент.

Здраве, хранене и красота
темата за здравето ще стане актуална за мнозина още в ранните часове на деня. Причина за това могат да бъдат неясни симптоми или изостряне на хронични състояния. Мнозина вероятно ще потърсят лекарска помощ но следва да имате предвид че поставените сега диагнози и назначеното лечение може би няма да бъдат съвсем адекватни. Ако е възможно отложете за утре прегледите и изследванията, а за тези които все пак трябва да направите днес потърсете потвърждение от друга лаборатория или специалист през следващите дни.Бъдете активни и акумулирайте максимум енергия чрез движение и спорт. Бездействието ще блокира естественото усвояване и разпределение на енергията по енергийните канали на тялото, което в последствие  ще се отрази разрушително на физическото и менталното ви здраве.