Пияният Бийбър препикава нощно заведение

Младият певец се изгаври със снимка на Бил Клинтън

На всеки му се случва да подпийне от време на време. Но очевидно идолът на тийнейджърите по света Джъстин Бийбър съвсем му е изпуснал края. По-рано тази година канадчето и компания се отдали на обиколка на заведения в Ню Йорк, където порядъчно се наквасили.

 

Когато излизат от нощен клуб през служебния вход, почерпеният младеж изпитал непреодолим повик да... утоли природните си нужди. Но вместо да потърси тоалетна като нормален човек, той се облекчава в кофа за почистване на пода. После хилещия се неадекватно Бийбър съзира снимка на бившия президент Бил Клинтън, залепена на стената. И понеже явно търси отдушник на силните си чувства към него, лисва върху фотото дезинфекционна течност, и съпровожда юнашката си постъпка с яката фраза "Да му го начукам на Бил Клинтън". От TMZ коментират с черно чувство за хумор, че не знаят какво точно е направил Бил Клинтън на певеца, за да разпали гнева му, но благодарят на президента, ако с нещо е засегнал Бийбър.

 

Вулгарщината е аплодирана от приятелите на певеца, които реагират така, сякаш собствениците на ресторанта трябва да са горди, че обектът е "маркиран" от Бийбър.