Бултраси катастрофираха зверски на магистралата (+)

Животът

11-07-2013, 09:59

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Млад мъж се бори за живота си

Тежка катастрофа претърпяха тази сутрин фенове на Ботев Пловдив на автомагистрала Тракия на 266-я километър, съобщи PlovdivDerby. Колата на бултрасите спукала гума, ударила се в мантинелата, при което двама млади мъже изхвърчали през задното стъкло. Единият е в много тежко състояние.

Катастрофиралите фенове получили помощ от други бултраси, спрели на мястото на инцидента. Пострадалите са откарани с линейка в сливенската болница.

По-тежко пострадалият вече е опериран. Със строшен череп и оток на мозъка е. Състоянието му е критично, в кома е. Нуждае се и от преливане на кръв.

В момента имаме нужда от молитвите на всички, завиха близки на момчето от болницата в Сливен.

Фенът на Ботев, който пострада най-тежко при катастрофата на магистрала "Тракия" тази сутрин, е опериран успешно, коментира и д-р Юлия Бянкова - началник на отделението по реанимация в МБАЛ "Д-р Иван Селимински" Сливен, съобщава Дарик. Оперираният е известен като Данчо Ухото, на 34 години. Другият пострадал е с по-леки наранявания и няма опасност за живота му.

Групата е пътувала за стадион "Лазур" в Бургас, където от 20, 30 ч. "Ботев" излиза в мач реванш за Лига Европа срещу казахстанския "Астана".