Инатът на Орешарски ни докара до фалит

Политика

10-07-2013, 13:02

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

България остава без европари, горим с 800 милиона евро

България отива към крах и фалит!, алармират от 1kam1.eu.

Декларацията на посланиците на Германия и Франция, говори, че Европа ще ни спре парите и това не е просто предупреждение, не е обикновен жълт картон...Това е направо червен картон за България, заяви бившият министър по управление на европейските фондове Томислав Дончев.

БСП прояви отново своята неадекватност, като първо се скара на Германия и Франция да не се месят във вътрешните работи на България. След като се усетиха, че вдигат скандал на хората, които ги хранят и ще останат без евро пари, от червената партия леко смекчиха тона, пишат още от 1kam1.eu.

И казаха, че борбата с олигарсите ще бъде приоритет на кабинета Орешарски. Ясно е обаче, че посланиците на Германия и Франция не изказват личните си позиции.

Това са официалните позиции на Германия и Франция като държави.

Докато Орешарски се инати и продължава да е на власт, България няма да получи и пукната пара от еврофондовете.

"След това писмо дните на кабинета Орешарски са преброени", коментира Дончев.

Инати ли се обаче още Орешарски – България ще фалира. Първо ще загубим 800 милиона лева, които ни се полагат по спешен транш. След това ще загубим всичко - над 12 милиарда евро.

Давай, Орешарски, продължавай да се инатиш - скоро ще останем без държава, защото на всички е ясно, че загубим ли парите от Европа, България загива финансово и сме обречени на истински икономически крах.