11 юли: Ускорете пулса, следвайте импулса

Слънце в Рак, Луна в Лъв

Астролоична карти на деня - 11 юли

Положителните тенденции от вчерашният ден ще се развиват и днес, а радостните очаквания ще се пренесат вече освен в личния и в деловия живот. Съвсем навреме, тъй като лунния сърп вече се показа на вечерното небе, което позволява безопасно да се заемем с реализацията на проектите и замислите си. Разбира се без да забравяме за ефектите на Ретроградния Меркурий.
Отложете по-рутинните и скучни занимания за следващите дни, а днес се занимавайте само с онова, което действително ви доставя удоволствие. Особено в случай, че получите възможност да изявите качествата и талантите си. Умението да демонстрираме най-доброто от себе си, подхранвано днес от Венера и Луната ще ни осигури заслужени похвали, а това винаги действа укрепващо на самочувствието.

И днес не бива да прекарваме деня в усамотение. Това ще ни лиши от възможността да осъществим енергиен обмен със заобикалящата ни среда и да се включим в потока на живота. Радост и вдъхновение ще ни носи общуването с децата, особено ако те ни приобщят към своите игри и занимания. Светскияживот, срещите с приятели участието и наблюдението на спортии игри и състезания, също ще бъдат извор на жизненост и вълнуващи емоции.

Работа и бизнес
Добре е днес да стимулираме самостоятелността и изявата на индивидуалността си като се опитаме сами да се справим със задачите на деня. Подкрепа няма да ни липсва, но самостоятелните постижения ще укрепят самочувствието ни, което ще ни направи по- уверени в тов което правим.С особен приорет днес се ползват личните творчески и интелектуални проекти, а в случай че имате работа изискваща по-голямо физическо натоварване подходящо е да се заемете с нея по-скоро във вечерните часове.

Здраве, хранене и красота
Слънцето и вятъра днес са източник на здраве и енерия, затова прекарвайте повече време навън. Изключение трябва да направят хората страдащи от сърдечно съдови заболявания, които са по-уязвими. Денят е изключително благоприятен за активен спорт и в случай че днес започнете нов двиателен режим или серия от упражнения ще имате като помощник подкрепящата енерия естествените природни ритми, което ще ви позволи да ги слесвате с постоянство и дисциплина.
 Желателно да се храните до насита, но без излишества. В менюто следва да присъстват повече зеленчуци. Всички растителни храни имат повишено благотворно влияние върху организма, който ще усвои пълноценно полезните вещества в тях,