10 юли - Вкусът на живота

Слънце в Рак, Луна в Лъв

Астрологична картина на деня - 10 юли

Щастливи случайности и неочаквани решения ще превърнат сряда в един от най-щастливите и красиви дни през юли. Венера и Луната оформящи хармоничен тандем в царствената сцена на Лъва ще ни напомнят че любовта и радостта могат да бъдат пълноценен източник на енергия, ще пробудят у нас проявата на пламенни чувства, щедрост и благородство. Не си спестявайте малките удоволствия днес-те могат да изпълнят животът ви съ дълбоко съдържание. Не пестете комплиментите, не подминавайте с пренебрежение флирта и закачките. Детската игривост и умението да ценим щедростта на живота са качества достойни за възхищение, чието изграждане и прилагане изисква също толкова съзнателни усилия, както сериозните и важни задачи, заради които възрастните и отговорните често забравят какъв точно беше смисълът на живота.

Вероятно мнозина ще се поддадат днес на романтичните си настроения, но следва да знаете, че новите увлечения, макар и ярки и впечатляващи, могат да се окажат съвсем мимолетни. Затова пък в съществуващите взаимоотношения можем да внесем страст и дълбочина, които със сигурност ще съдействат за укрепването им.

Не пропускайте покана за светско мероприятие или приятелска сбирка. Животът днес ни предлага срещи с интересни хора,необичайни преживявания и ярки впечатления. Вечерните часове са подарък за дамите-всичко което предприемете за вашата външност ще има удивителен резултат.

Работа и бизнес
Днес най-после можем и дори трябва да заемем активна позиция и да предприемем активни действия, особено в случай които касаят осъъществяване на личните ни проекти и амбиции.ри това не е изключено новини и обстоятелства да ни заставят да се заемем с нещо което не сме планирали. За сметка на това пък инвестицията в кариерата ще бъде повече от сполучлива. А в случай че се налага да спечелите нечие благоразположение комплиментите и усмивките ще ви свършат повече работа, отколкото демонстрацията на професионализъм и авторитет.

Здраве, хранене и красота
Денят  ще зарадва със удивителни резултати, онези които днес успеят да се погрижат за външния си вид. Освен забележителни резултатите ще бъдат и трайни, така че не се колебайте и ако имате възможност посетете салон за красота. А в случай че нямате, можете да обмислите промяна в имиджа, да моделирате желания от вас образ за себе си, да изберете нова прическа, да потърсите информация за нови козметични средства, осигуряващи адекватна грижа за кожата според моментното и състояние.

Денят е подходящ за укрепване на костите, ставите, ноктите и косата. Почистете кожата и се погрижете за нея с подмладяващи средства.