Сидеров се ожали на кмета и областния от Валери Симеонов

Порно канали в ефира, монтирани антени на СКАТ и спечелените обществени поръчки от Симеонов бяха основните акценти в пледоарията на лидера на "Атака"

След зрелищните демонстрации, които проведе Волен Сидеров пред офиса на телевизия "Скат", днес лидерът на "Атака" последователно се срещна с кмета, обласния управител и шефа на МВР-Бургас, за да се ожали от Валери Симеонов.

Порно канали с хомосексуално съдържание в ефира на телевизията, неправомерно монтирани антени и кабели и спечелените обществени поръчки от Валери Симеонов бяха основните акценти в пледоарията на Сидеров. 

По отношение на антените и кабелите на телевизията и къде са разположени Димитър Николов напомни, че не е в правомощията му да следи за такива казуси, а в съответните институции вече са постъпили сигнали. Кметът обясни, че и цялата информация около обществените поръчки е качена на сайта на общината.

Лидерът на Атака сподели, че ходи въоръжен, но само за лична защита. Той допълни, че се е случвало да бъде замерван с камъни и има опасност да бъде убит, докато отива на работа. 

Междувременно от политическата партия обявиха, че утре Волен Сидеров и депутати от АТАКА ще дадат пресконференция в зала Капитанска на хотел "България".