Сашо Тодоров: Има шанс сделката да стане

Кандидатите за спасители на ЦСКА и "Титан" водят денонощни преговори

Цяла събота се водиха преговори по оста "Титан" и кандидат-купувачите, представени от бившия изпълнителен директор на клуба Александър Тодоров. До обяд той разговаря няколко пъти със съсобственика в сметопочистващата компания Иво Иванов. Преговорите трябваше да продължат и вечерта, а вероятно и в неделя.
"Има шанс да стане сделка - каза Тодоров, цитиран от "Труд". - Ние обявихме какво сме готови да направим. Очакваме собствениците на ЦСКА да изпълнят това, което декларират. Хората, които стоят зад проекта, са сериозни. Не искат имената им да се споменават, за да не се нагнетява напрежение. Подобни преговори по принцип трябва да минават в пълна конфиденциалност. Говорено е с Христо Стоичков за идеята. Не мога да приема за сериозно да си определяме срещи по интернет на стадиона."
Евентуалните бъдещи собственици ще гарантират оставането на клуба в "А" група. Ще се привлекат футболисти, за да не се превърне ЦСКА в посмешище в предстоящия шампионат. Целта е да се създаде силна структура за една година. Чак по Коледа ще се прави мащабна селекция, с която отборът на практика да се готви за следващия сезон. Бившият президент на ЦСКА Александър Томов ще помага със съвети на новите управници, ако се стигне до сделка.

 

ПОВЕЧЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ ТУК.