Перничанин живее с дни с мъртвия си брат

Той не забелязал трупа на покосения от инфаркт покойник

Перничанин е живял няколко дни с мъртвия си брат, без да забележи, че той вече не е сред живите, съобщи читател на сайта Za Pernik, пожелал анонимност. Покойникът е бил по-малкият от двамата и бил покосен от инфаркт. Едва няколко дни по-късно брат му усетил неприятната миризма и открил трупа.

 

Човекът, който разказва за ужасяващата история, споделя, че това са неговите съседи - двама братя, живеещи в един апартамент. "Той започна да крещи. Излезнах, за да проверя какво става, а той вече ридаеше сгушен на земята в коридора. Беше ужасно", споделя мъжът. Трагедията се разиграла в квартал "Хумни дол". Според думите на съседа братята живеели бедно и нямали нито семейства, нито пари за храна. Нещо по-лошо - двамата дори спрели да обшуват един с друг, въпреки че споделяли общ покрив.

 

По-малкият брат често се успокоявал с алкохол и за да оцелее, ровел в кофите за боклук. Бащата на братята пък бил заможен човек, но не поддържал контакт с тях. Не се знае дали въпросният е известен за гиблта на сина си.