Върховният секс е в морето

Пловдив Лайф

05-07-2013, 14:11

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Най-много палавници има през лятото в морето

Жегите имат и добра страна. Карат ви да ставате изобретателни. А и учените са доказали, че това е сезонът, в който не само слънцето, но и либидото достига своя пик. Не забравяйте обаче, че точно през топлите месеци се зачеват и най-много деца.

Какво ви се иска да направите, за да се преборите с високите градуси? Водата има много качества, но две от тях не са за пренебрегване - утоляването на жаждата и провокацията към различната еротика. С малко въображение тя се превръща в алтернативна среда за осъществяване на желанието. Всъщност "мокрият" секс може да стане приятно и свежо забавление. Защо не пробвате?

Най-просто е във ваната и неслучайно толкова се използва като върховно изживяване в любовните истории по филмите. Сценарият винаги започва с романтична вечеря на свещи и завършва с шампанско във ваната, която задължително трябва да е пълна с ароматна пяна, а защо не и с листа от рози. Проблемът обаче е, че сексът в този сюжет всъщност е само във вашата фантазия. А как на практика се справят мъжът и жената, никога не става ясно. Следващият кадър разкрива доволните им физиономии, но нищо повече.

Никой не иска да рискува и да ви разочарова, като ви каже, че във ваната всъщност е страшно неудобно и тясно. И няма да повярвате - сухо. Причината е, че H2O-то измива естествените сокове. "Романтичната" пяна пък може да предизвика неприятни усещания на деликатни места. Дори да раздразни кожата, ако е суперчувствителна.

Решението може да дойде от различните приспособления, които ще сложите за опора. Заемете се здраво с фитнеса, за да издържите изпитанията на сексуалната "мокра" акробатика. И не забравяйте да измиете всякакви сапуни и шампоани от тялото си, преди да се отдадете на страстта.

Под душа се любят най-страстните и това се знае от всеки, пише Стандарт. Той е по-рационален подход от ваната, въпреки че също крие своите ограничения. Възможните пози не са повече от три. И в никакъв случай не изразявайте удоволствието си с вдигната нагоре глава и разтворени устни - едва ли ще се удавите, но е твърде вероятно да се задавите и да се наложи да прекратите заниманията в разгара им, за да изплюете водата.

В езеро или в река е доста рисковано - може да е прекалено дълбоко или да има подводни течения. Никой не може да ви гарантира, че докато се любите, няма да попаднете на дупка в пясъка. Все пак реката е за предпочитане - ако успеете да откриете удобно местенце между камъните, където да се редувате кой ще бъде отдолу.

Лошото е, че трудно ще намерите достатъчно уединено място, където да сте сигурни, че някой няма да се появи от храстите. И не забравяйте, че ви грозят микроби. В България реките са доста замърсени, а удоволствието ще ви струва продължителни посещения при гинеколог, дерматолог и солидна сума за лекарства.

Ориентирате се към планински потоци, далеч от хорските очи.

Най-много палавници има в морето. Защото ваканцията край брега може да се приеме и като възможност за сексуални приключения и случайни връзки. Солената вода обаче ще ви накара да усетите всички микроскопични драскотинки и ранички в интимните части. Лашкането на вълните е толкова непреодолимо, че е трудно да се задържиш на едно място, докато извършваш специфични движения. Но нали това е част от закачката.

В никакъв случай обаче не правете секс при силно вълнение. Освен всичко друго, трябва и да сте истинско перде. Защото плажът ще ви се любува. Може да ви се струва, че никой няма да разбере дали просто се прегръщате или правите друго, но се заблуждавате - хората бързо загряват.

Съществуват два мита за контрацепцията при секс във вода.

Единият гласи, че ако спермата попадне във вълните, може да създаде риск за забременяване. Другият, естествено, е полюсният - че можете да му отпуснете края. Дори малко количество вода да попадне "вътре", не разчитайте да отмие няколкостотин милиона сперматозоиди. Това е, меко казано, наивно.