Миленита дава старт на лятоното си турне от Бургас

Бургас Лайф

05-07-2013, 11:57

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ерол, Миленита и Млък! потвърдиха за Spirit of Burgas

В края на месеца певицата ще се изяви и на тазгодишния Spirit of Burgas на сцената "На тъмно Freestyle"

Чаровната певица и актриса Миленита ще прдстави за първи път пред бургаска публика актуалната си банда "Funky Miracle" и най-новите си парчета в оригинални суинг, фънк и ню джаз версии тази вечер от 23 часа в "Бар без име".

Звездата от хитовия сериал "Под прикритие" и момчетата от бандата обещават да нажежат до червено градуса на настроението с нови, невероятно зареждащи версии на "Вевеве, сеир, беге", "Да ти го начули", "Пия за Мария"и още песни за лято и море.

Най-новите парчета на Миленита, които ще прозвучат на живо вече отбелязват рекорден брой гледания в YouTube канала на певицата. Голяма част от тях ще влязат в предстоящия й трети албум, в който музиката и текстовете както и досега ще са изцяло нейно дело.

След първите два - "Do It Again" и "Gato", третият албум ще носи същия ярък, силно разпознаваем и индивидуален почерк на певицата, който трудно подлежи на конвенционални стилови определения. Миленита вече започна работа по видео клипове към новите парчета като известна част от кадрите ще бъдат заснети по красивите плажове на нашето Черноморие.

Бургас е първата спирка от лятното турне на изпълнителката, която в края на месеца ще се изяви и на тазгодишния Spirit of Burgas на сцената "На тъмно Freestyle"